Panowie i panie ktos wyplacal od nich kase ?
Probuje zrobic przelew bankowy i caly czas pokazuje mi sie komunikat
xxxxx.xx (tutaj kwota) is greater than 7 characters long
O co biega ?
Wpisalem cala kwote ktora mam pomniejszona o 5 pln (koszt przelwu) i kiszka jakas. Ktos mial ppodobny problem ?
Admiral Markets - Wątek II
Alez ja wiem co to znaczy tylko ze ja wpisuje kwote piecio znakowa a on sam uzupelnia ja o .00 i mam 8 znakow. Support oczywiscie nie odpowiada bo nie wie o co chodzi...AK53 pisze:To znaczy, że przyjmuje on kwoty tylko do siedmiu znaków, a Ty masz ich osiem (kropka to też znak!)
Dodano po 10 minutach:
Juz wiem... limit do 9999 jednorazowo... jaja jakies
Zgłaszałem im ten problem lata temu jak jeszcze miałem tam konto... Widać nadal główkują nad rozwiązaniemsponn pisze:Alez ja wiem co to znaczy tylko ze ja wpisuje kwote piecio znakowa a on sam uzupelnia ja o .00 i mam 8 znakow.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- jamesfisher
- Pasjonat
- Mighty Baz
- Pasjonat
witam wszystkich po długiej przerwie
mam pytanie
jakiś czas temu grałem (oczywiście w realu) na cmsfx i oandzie, teraz założyłem konto pro na admiralu ale jeszcze nie miałem do czynienia z prowizją (albo miałem a nie pamiętam) jak rozumieć : "Całkowita prowizja 0,004% wartości zlecenia", jak to sie ma do kosztów zakładania pozycji załóżmy 10 lotów? od czego jest naliczany ten procent i wogóle z czym to sie je ?
mam pytanie
jakiś czas temu grałem (oczywiście w realu) na cmsfx i oandzie, teraz założyłem konto pro na admiralu ale jeszcze nie miałem do czynienia z prowizją (albo miałem a nie pamiętam) jak rozumieć : "Całkowita prowizja 0,004% wartości zlecenia", jak to sie ma do kosztów zakładania pozycji załóżmy 10 lotów? od czego jest naliczany ten procent i wogóle z czym to sie je ?