40 zagrań do Miliona
jeżeli to jest tylko tydzień to nie ma problemu, ale faktycznie potem się dluży no to wtedy zaczynam coś czytać. Np książkę “Wspomnienia gracza giełdowego” Edwina Lefevre pozwól że zacytuję:Ink. pisze:Ja nawet moge powiedzieć że wymiatasztylko powiedz mi jak sobie radzisz z taką cierpilowścią ? bo wejscia masz czasami w bardzo długich odstępach czasu, ja 2 dni poza ryniem nie wytrzymuje
"A teraz pozwólcie, że powiem wam jedną ważną rzecz: po tym jak spędziłem na Wall Street wiele długich lat, i po tym, jak zarobiłem tam i straciłem wiele milionów dolarów, pragnę stwierdzić, że tym co zarabiało dla mnie naprawdę duże pieniądze, wcale nie była ani oszałamiająca inteligencja, ani tajemnicze impulsy – była to umiejetność cierpliwego siedzenia na czterech literach. Rozumiecie ?? Siedzenie na własnej d…! "
To mi pomaga czekając na następny trade

Genialny tekstrelax9 pisze: "A teraz pozwólcie, że powiem wam jedną ważną rzecz: po tym jak spędziłem na Wall Street wiele długich lat, i po tym, jak zarobiłem tam i straciłem wiele milionów dolarów, pragnę stwierdzić, że tym co zarabiało dla mnie naprawdę duże pieniądze, wcale nie była ani oszałamiająca inteligencja, ani tajemnicze impulsy – była to umiejetność cierpliwego siedzenia na czterech literach. Rozumiecie ?? Siedzenie na własnej d…! "
To mi pomaga czekając na następny trade