Dobrze.basketmat pisze:A ten poziom podaży (powyżej 1.38 ), tylko interwał 5-minutowy?
A tutaj rozwiązanie dylematu

TP minimum 2 razy SL
Trafiłeś jak kulą w płot. All poziomy źle wyznaczoneInk. pisze:Zaznaczyłem jeszcze jedno, jak widać ma każdy zjazd z całego ruchu była reakcja na jeden mniejsza na drugi większa natomiast do ciebie jako trejdera należy wybór gdzie cena ma najwieksze szanse na odwrot, poziom jak poziom ok, baza a po niej ruch
Mi osobiście też bardziej pasuje ten twoj poziom niż moje kółko czas zweryfikuje
to nie były poziomy tylko przytkładpolaczeq pisze:Trafiłeś jak kulą w płot. All poziomy źle wyznaczoneInk. pisze:Zaznaczyłem jeszcze jedno, jak widać ma każdy zjazd z całego ruchu była reakcja na jeden mniejsza na drugi większa natomiast do ciebie jako trejdera należy wybór gdzie cena ma najwieksze szanse na odwrot, poziom jak poziom ok, baza a po niej ruch
Mi osobiście też bardziej pasuje ten twoj poziom niż moje kółko czas zweryfikuje
// Ludzie, czytać mój podpis! Moje prognozy nie mogą być w 100% trafne, więc nie ponoszę odpowiedzialności za szkody.