EA Kain 2010 - włoski skalpel na EURCHF-EURGBP-EURUSD-USDCHF
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
Ale musisz być przygotowany na to, że mogą poprosić Cię o przesłanie tego robota celem zbadania (i zbanowania wyników), lub mogą zastosować sztuczkę z wyłączeniem impulsów (było to kiedyś szeroko opisywane w jakimś wątku), co uniemożliwia całkowitą jego pracę. Np. wyłaczenie stosowane jest w konkursie AM, i nawet poczciwy lvoe nie ruszy.
-
- Stały bywalec
Hejka. Mam tylko jedno pytanie czy w momencie gdy broker zakuma, że zarobiłem trochę kasy jakimś robotem ma prawo zablokować mi konto i zgarnąć cały zysk? Gdybym codziennie przelewał kasę na swoje konto to ma prawo nakazać mi zwrotu kasy? Co się wtedy dzieje? Nie miałem jeszcze takiej sytuacji ale gdyby tak się zadziało to co wtedy?
wszystko jest mozliwe ale wyplaconej kasy to nie ma prawa sie domagacHejka. Mam tylko jedno pytanie czy w momencie gdy broker zakuma, że zarobiłem trochę kasy jakimś robotem ma prawo zablokować mi konto i zgarnąć cały zysk? Gdybym codziennie przelewał kasę na swoje konto to ma prawo nakazać mi zwrotu kasy? Co się wtedy dzieje? Nie miałem jeszcze takiej sytuacji ale gdyby tak się zadziało to co wtedy?
1.W pełni legalne ogólnie i 'legalne' u brokera - jeśli broker jasno mówi, że pozwala na Automatyczne strategie.(uwaga na MM, które na 'powitanie' wrzucają nawet najbardziej profitowe roboty/konta do dd/vdmkmumin pisze:czytam ten post i mam pytanie :
1.czy EA jest legalne tzn. czy jest zakazane przez brokerów
2. czy broker naprawdę może anulować tranzakcje z uzyciem EA?

2. Anulować - raczej nie... Jeśli broker ingeruje w transakcje - to "wiedz, że coś się dzieje" - po prostu zmień brokera.
Broker nie powinien w żaden sposób ingerować w transakcje. Transakcja zawarta ręcznie czy automatycznie jest wg. mnie tak samo ważna...
Najlepiej STP lub szybki ECN mieć pod roboty...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴