Zadałem ci proste pytanie na które nie odpowiedziałeś.pawlilimicimited pisze:Popieram - SKOLIĆ SIĘ TRZEBA I WYCIĄGAĆ WNIOSKI.
Zadaje pytanie pownownie:
Podaj cene jaką zapłaciłeś i jakiej techniki tam uczą.
pawelklos pisze:Zadałem ci proste pytanie na które nie odpowiedziałeś.pawlilimicimited pisze:Popieram - SKOLIĆ SIĘ TRZEBA I WYCIĄGAĆ WNIOSKI.
Zadaje pytanie pownownie:
Podaj cene jaką zapłaciłeś i jakiej techniki tam uczą.
robert555 pisze:Co do szkoleń, spotkałem się z MB, zaleta, spotkanie twarzą w twarz, to już dla mnie jest plus jesli chodzi o wiarygodność. Co do szkolenia, kolejna zaleta, na realnym rynku, co mi dało szkolenie ? Spoglądam w inny sposób na wykres, z logiką , widzę logiczne zachowanie ceny, mimo że robię błędy jeszcze. W zeszłym tygodniu wynik ponad 300 pips na plus na czysto po SL. Więc jak dla mnie warto, i coraz bardziej sklaniam się do tego co mówi MB, forex jest prostywięc reasumując , dobre szkolenie, dobra wiedza , na pewno tak. Ale bez samodzielnej pracy łatwo nie przyjdzie.
Tym się cechuje dobre szkolenie, że każdy je powinien zrozumieć i powinno być ono krótkie i treściwe.pawel2907 pisze:plusem jest to ze szkolenie trwa kilka godzin a nie kilka dni czy tygodni
imperator_wszechswiata pisze:no to nie zostało nic innego jak podpiąć konto pod myfxbook i pokazać niedowiarkom jak rośnie kapitał.