Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

pawlilimicimited pisze:Popieram - SKOLIĆ SIĘ TRZEBA I WYCIĄGAĆ WNIOSKI.
Zadałem ci proste pytanie na które nie odpowiedziałeś.

Zadaje pytanie pownownie:

Podaj cene jaką zapłaciłeś i jakiej techniki tam uczą.

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

pawelklos pisze:jakiej techniki tam uczą.
Z tego co pisze wcześniej można wyciągnąć wniosek, że jest to technika kolekcjonowania pipsów ;)
Obrazek
Unfortunately, more to come

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

pawelklos pisze:
pawlilimicimited pisze:Popieram - SKOLIĆ SIĘ TRZEBA I WYCIĄGAĆ WNIOSKI.
Zadałem ci proste pytanie na które nie odpowiedziałeś.

Zadaje pytanie pownownie:

Podaj cene jaką zapłaciłeś i jakiej techniki tam uczą.

Pytałeś a ja celowo nie piszę o cenie, bo cena nie gra roli jeśli TY się sprawdzisz to będzie OK, system nie jest ważny, ważne abyś się Ty sam dopasował do systemu, wtedy będzie to pracować. Przyznam szczerze, że cały kurs nie kumałem nic. W poniedziałek po kursie u Niemiaszka który się kończył w piątek - zaświeciła lampka.
Więc zamiast mówić o cenie (ja również byłem przeciwny cenie), po prostu zacząłem ugrywać. I gram dalej...

Nie odpowiem na twoje pytanie. Zapytaj autora kursu.

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

tak powiem w zaufaniu ;)

ze to jest starozytna metoda Majow kolekcjonowania zlota, zostala ona w zaadaptowana do FX.

Bardzo ale to bardzo nalezy sie spieszyc bo dziala jedynie do konca 2012 ;D
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Szkoda, że o tak wczesnej godzinie. Gdyby były chociaż po 17.00 to chętnie bym się zapisał :)

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

robert555 pisze:Co do szkoleń, spotkałem się z MB, zaleta, spotkanie twarzą w twarz, to już dla mnie jest plus jesli chodzi o wiarygodność. Co do szkolenia, kolejna zaleta, na realnym rynku, co mi dało szkolenie ? Spoglądam w inny sposób na wykres, z logiką , widzę logiczne zachowanie ceny, mimo że robię błędy jeszcze. W zeszłym tygodniu wynik ponad 300 pips na plus na czysto po SL. Więc jak dla mnie warto, i coraz bardziej sklaniam się do tego co mówi MB, forex jest prosty :-) więc reasumując , dobre szkolenie, dobra wiedza , na pewno tak. Ale bez samodzielnej pracy łatwo nie przyjdzie.

potwierdzam - również byłem na szkoleniu u Mighty Baz'a - w pierwszej chwili gdy zobaczylem to co pokazał myslalem ze to jakis przekret - ze to nie mozliwe ze to az tak proste - wracajac do domu pociagiem mialem taki kociol w glowie ze ciezko bylo mi uwierzyc w to co zobaczylem ... a jednak z dnia na dzien depo rosnie. Ogromym plusem jest fakt ze szkolenie odbywa sie twarzą w twarz, MB doslownie pokazuje palcami na ekranie laptopa łopatologicznie tu i tu, to i to a teraz tak siak. Najlepiej zainwestowane pieniadze w moim zyciu. Polecam. Tego systemu nie znajdziecie nigdzie indziej a przynajmniej ja nigdy go nie widzialem - o szczegóły pytajcie MB. Kolejnym plusem jest to ze szkolenie trwa kilka godzin a nie kilka dni czy tygodni :D
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

Awatar użytkownika
murdock
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: murdock »

pawel2907 pisze:plusem jest to ze szkolenie trwa kilka godzin a nie kilka dni czy tygodni
Tym się cechuje dobre szkolenie, że każdy je powinien zrozumieć i powinno być ono krótkie i treściwe.
No i przede wszystkim powinien go udzielać praktyk. Bo szkoleniowców zza biurka jest cała masa.
"Jest wielu dobrych teoretyków, którzy nie potrafią zarabiać i jeszcze więcej ignorantów, którzy stają się bogaci polegając na intuicji".

Awatar użytkownika
pawel2907
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel2907 »

pytalem MB przed szkoleniem dlaczego jest ono tak krotkie - noi krotka odpowiedź.

NIE UCZE PIERDÓŁ .....

nie chce dyskredytowac innych szkolen bo byc moze sa one rowniez wartosciowe i daja zarabiac uczniom - po prostu te szkolenie bardzo dobrze wpasowalo sie w MOJE predyspozycje percepcyjne
Miej nadzieję na najlepsze, ale zawsze bądź gotów na najgorsze.

imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

pawel2907 pisze:daja zarabiac uczniom
no to nie zostało nic innego jak podpiąć konto pod myfxbook i pokazać niedowiarkom jak rośnie kapitał... czy może moda na niechęć przedstawiania statementu przeniosła się również na uczniów ? :roll:

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

imperator_wszechswiata pisze:no to nie zostało nic innego jak podpiąć konto pod myfxbook i pokazać niedowiarkom jak rośnie kapitał.

hahaha, a po co ? po co ktoś ma udowadniać komuś ??? no bez jaj , szkolonemu ma zależeć zeby jakiś niedowiarek uwierzył ? Paweł jest zadowolony i to mu wystarcza a nie jakieś wyniki prezentować , zejdź na ziemie, pozdrawiam

ODPOWIEDZ