archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Jeśli można,ja to widzę tak.
Na 1.5716 mam S/R,tego dnia 3 razy cena odbiła się od niego,za 3 razem już bez szalonego odbicia,następnie przebicie S/R,klasyczny retest.
Co prawda jest tak nie fajny spadek na 1 świecy,jakby to niektórzy powiedzieli "wycinka SLi",ale chyba edek w tym samym czasie wracał do okrągłego poziomu więc trochę pociągnął kabla.

Podwójnych szczytów i podwójne dołki powinieneś szukać na samej górze i na samym dole,nie w połowie.
Oczywiście mogę się mylić:)

Mr.T
Smutna ta Twoja stopka.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Fesiek pisze:Ja jak zwykle dociekliwy
Jeśli chodzi o wejście w S na kablu,o które pytałeś to nie wchodziłbym tam gdzie zaznaczyłeś bo było tam 4-te odbicie od LT,a to już dużo mniej pewniejsze niz 3-ie. Myslę,że o to chodziło.pzdr

Mr.T

Podsumowanie;pipsów na plus 270,3,na minus 36,2.
% nie będę podawał ponieważ nie każdemu to odpowiada,natomiast postaram się robić opis do poszczególnych wejść.pzdr

Mr.T

jedno wejście na zakończenie tygodnia;wejście na odbiciu od krótkiej LT na M5
+11,5 pipsa (SL 3,8 pipsa).pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mr.T

mała analiza,po czasie, ale zawsze.Pokazuje jak ładnie działają LT nawet te krótkie kabel M5

Mr.T

dwa wejścia;eur/jpy -6,1, +20,9 na odbiciu od opadającej LT,pierwsze wyrzucone na SL-u ponieważ było spóżnione trochę,a drugie też spóżnione ale już poszło we właściwą stronę,wyjście z drugiej poz. na LT(screen z M5)

Mr.T

S na edku;+41,8 zwykłe podłączenie się do trwającego zjazdu( nie wszedłem wcześniej bo mnie nie było),wyjście na podwójnym dnie na M5 ,SL 5,2 pipsa

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Mr.T, można wiedzieć czym się sugerowałeś, że w tym miejscu można się spodziewać kontynuacji zjazdu ? Chodzi mi o to,że parę świeczek wcześniej zrobił się wyższy dołek , a jeszcze wcześniej mieliśmy wyższą górkę, czyli wg. PA tendencja była już na UP, chociaż to tylko M1, z góry dzięki za odp.

Mr.T

malsehen pisze:parę świeczek wcześniej zrobił się wyższy dołek , a jeszcze wcześniej mieliśmy wyższą górkę, czyli wg. PA tendencja była już na UP
A jeszcze wcześniej był retest LT z M5,którą cena przebiła,a czym się kierowałem....poprostu włączyłem platformę,rzut oka na pozostałe pary (kabel i ejek-tylko na nich gram) i decyzja bo czułem,że jeszcze poleci i tyle właściwie.

Mr.T

podsumowanie dnia;-6,0 , +10,2,+0,2-ogólnie coś dziś ze mną nie tak.......

ODPOWIEDZ