archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

pewnie,że jest.wiem nawet dlaczego takie kiepskie wyniki,przejrzałem teraz wykresy i całkiem dobrze chodził rynek dziś,ale ja byłem nieobecny( dopinam ważny interes obecnie),a to się zawsze tak kończy.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:pewnie,że jest.wiem nawet dlaczego takie kiepskie wyniki,przejrzałem teraz wykresy i całkiem dobrze chodził rynek dziś,ale ja byłem nieobecny( dopinam ważny interes obecnie),a to się zawsze tak kończy.
niestety, właśnie tu jest sekret...jeśli Masz coś innego w głowie niż FX to lepiej odpuścić. łatwo powiedzieć gorzej zrobić, to o czym Rozmawialiśmy.
pozdr.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

dziś trzy wejscia,narazie 8) -5,4 ,-6,4, +131,8(Sl 5,7) screen z M5,wejście na 3 odbicie od Lt oraz dodatkowo s/r,więc dość mocny sygnał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

Mr.T pisze:na 3 odbicie od Lt
Chociaż ta LT była wyznaczona wyłącznie z m5.

Na takie zagrania trzeba czekać, kilka dni "posuchy". W końcu człowiek się wstrzeli. Gratulacje pewnie przeszło 50% wzrostu konta :)

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Malsehen a jakież to znaczenie? czasem masz na większych i nie działa,albo zadziała ale najpierw spadnie 50 pips.
Tutaj pieknie LT zlała się z oporem.Choc trzeba mieć ...psychike żeby tak długo trzymać :) świetny wynik.Jakoś i wczoraj i dzisiaj spora ruchliwość,bardzo dużo sygnałów,choć czasem tak świruje ze na 3 skorelowane pary każda inaczej.

PS.miło się ogląda takie trejdy,tym bardziej że rzadko się w journalach takie ogląda :)

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

malsehen pisze: Mr.T napisał:
na 3 odbicie od Lt

Chociaż ta LT była wyznaczona wyłącznie z m5.
spójrz jeszcze raz na wykres... tam sa 2 Lt na bialo. Jedna wyznaczona z m5 a druga z h1... 3 odbicie bylo najpierw z Lt na h1 z ladnym SR, Mr T nie wchodzil tam na pałe (po drugie pewnie spał ;p 3 w nocy)... ale poczekal na rozwoj sytuacji na m5. Poszukal odpowiedniego setupu pod lt i sr na m5 wiedzac ze H1 jest po jego stronie (genialne!!!)...chyba zaczynam widziec jakich okazji szuka Mr. T.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 13:21 przez HunterPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieniądze są krwią tego świata...

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

Songo89K pisze:utaj pieknie LT zlała się z oporem.Choc trzeba mieć ...psychike żeby tak długo trzymać
no wlasnie nie tylko psychike ... ale i H1 po swojej stronie. Mr T zazwyczaj ma oba...

Mr. T krążę chociaż wokół tematu :D?
Pieniądze są krwią tego świata...

Mr.T

HunterPL pisze:Mr. T krążę chociaż wokół tematu ?
pewnie.....

Mr.T

jeszcze dwa wejścia na edku -1,7,+28,3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Fesiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fesiek »

Też mam linię ale nie na 1,3799 lecz na 1,3797 ale to pewnie różnica w kwotowaniu u brokerów. To high z 21 września. Widzę też, że licząc na odbicie od tego poziomu cenowego za pierwszym razem się nie udało ale potem jak cena przeszła w dół przez 1,3799 zaszorciłeś drugi raz. Dobrze do kminię?
ech...

ODPOWIEDZ