archiwum
niestety, właśnie tu jest sekret...jeśli Masz coś innego w głowie niż FX to lepiej odpuścić. łatwo powiedzieć gorzej zrobić, to o czym Rozmawialiśmy.Mr.T pisze:pewnie,że jest.wiem nawet dlaczego takie kiepskie wyniki,przejrzałem teraz wykresy i całkiem dobrze chodził rynek dziś,ale ja byłem nieobecny( dopinam ważny interes obecnie),a to się zawsze tak kończy.
pozdr.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Malsehen a jakież to znaczenie? czasem masz na większych i nie działa,albo zadziała ale najpierw spadnie 50 pips.
Tutaj pieknie LT zlała się z oporem.Choc trzeba mieć ...psychike żeby tak długo trzymać
świetny wynik.Jakoś i wczoraj i dzisiaj spora ruchliwość,bardzo dużo sygnałów,choć czasem tak świruje ze na 3 skorelowane pary każda inaczej.
PS.miło się ogląda takie trejdy,tym bardziej że rzadko się w journalach takie ogląda
Tutaj pieknie LT zlała się z oporem.Choc trzeba mieć ...psychike żeby tak długo trzymać

PS.miło się ogląda takie trejdy,tym bardziej że rzadko się w journalach takie ogląda

spójrz jeszcze raz na wykres... tam sa 2 Lt na bialo. Jedna wyznaczona z m5 a druga z h1... 3 odbicie bylo najpierw z Lt na h1 z ladnym SR, Mr T nie wchodzil tam na pałe (po drugie pewnie spał ;p 3 w nocy)... ale poczekal na rozwoj sytuacji na m5. Poszukal odpowiedniego setupu pod lt i sr na m5 wiedzac ze H1 jest po jego stronie (genialne!!!)...chyba zaczynam widziec jakich okazji szuka Mr. T.malsehen pisze: Mr.T napisał:
na 3 odbicie od Lt
Chociaż ta LT była wyznaczona wyłącznie z m5.
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 13:21 przez HunterPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieniądze są krwią tego świata...
Też mam linię ale nie na 1,3799 lecz na 1,3797 ale to pewnie różnica w kwotowaniu u brokerów. To high z 21 września. Widzę też, że licząc na odbicie od tego poziomu cenowego za pierwszym razem się nie udało ale potem jak cena przeszła w dół przez 1,3799 zaszorciłeś drugi raz. Dobrze do kminię?
ech...