BOSSAFX - konkurs 2011

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.

Wezmiesz udział w konkursie ?

Tak
51
57%
Nie
38
43%

Liczba głosów: 89

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

nufnuf pisze:Strona Bossy z wynikami na pierwszy rzut oka jest bardzo fajna. Ale na drugi już nie. Wpisuję poprawny nick w pole szukania i dostaję "nie znaleziono uzytkownika". Raz się poskarżyłem na to w komentarzach a teraz wpisuję kolejny komentarz i ten się nie pokazuje - dlatego piszę tutaj, bo na tamtej stronie już nie mogę. Dlaczego? No i co jest z tym szukaniem? Skoro szukanie raz dziła a raz nie, może lepiej wyswietlić wszystkich użytkowników?
Witam,
Osobiście dziś do Pana w tej sprawie dzwoniłem dwukrotnie, po czym wysłałem maila, proszę sprawdzić skrzynkę. Komentarze na stronie konkursowej są dostępne dla wszystkich i dla Pana także, ale prosiłem tam kilkukrotnie o zgłaszanie tego typu problemów bezpośrednio do nas. Jak możemy pomóc rozwiązać kłopot skoro nie wiemy kogo on dotyka? Tylko dlatego komentarze tego typu nie pojawiają się już pod rankingami. Jak tylko zdiagnozujemy problem dam Panu znać, aczkolwiek przyznam że sporo czasu zajęło mi określenie kto doświadcza problemu. Gdyby sam Pan nam to oficjalnie zgłosił, pewnie zapomnielibyśmy już o sprawie.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
nufnuf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nufnuf »

s_zadora pisze:Osobiście dziś do Pana w tej sprawie dzwoniłem dwukrotnie, po czym wysłałem maila, proszę sprawdzić skrzynkę.
To nie ja, widocznie ktos inny miał podobny problem. Mój nick w konkursie to Dagobert. Zgłoszę w takim razie problem drogą bardziej oficjalną. Szkoda, że od razu tak nie zrobiłem, bo wcale nie chcę Wam robić antyreklamy. Jak dla, mnie jestescie najlepszym polskim brokerem.

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

nufnuf pisze:Mój nick w konkursie to Dagobert
Wiem, zidentyfikowałem Pana, proszę zajrzeć na skrzynkę pocztową zdefiniowaną u nas:) Ewentualnie proszę o telefon do mnie 697412250.

Ale skoro już dyskutujemy publicznie, to powiem że problem był natury drobnej i bardzo specyficznej - dlatego umknęło mi to przy testach. Obecnie już wszystko działa.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2011, 13:59 przez s_zadora, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Z tego co zauważyłem wyszukiwarka na stronie konkursu jest wrażliwa na małe/duże litery - co zapewne sprawiać może problemy .....

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Z tego co zauważyłem wyszukiwarka na stronie konkursu jest wrażliwa na małe/duże litery - co zapewne sprawiać może problemy .....
Tak rzeczywiście jest. Formalnie np. "sebastian" i "Sebastian" to różni uczestnicy i w naszym rozumieniu takie nicki są unikalne. Ale zgadza się że trzeba na to uważać.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

nufnuf pisze:
s_zadora pisze:Osobiście dziś do Pana w tej sprawie dzwoniłem dwukrotnie, po czym wysłałem maila, proszę sprawdzić skrzynkę.
To nie ja, widocznie ktos inny miał podobny problem. Mój nick w konkursie to Dagobert. Zgłoszę w takim razie problem drogą bardziej oficjalną. Szkoda, że od razu tak nie zrobiłem, bo wcale nie chcę Wam robić antyreklamy. Jak dla, mnie jestescie najlepszym polskim brokerem.
jestes na 234 miejscu 0,85%.....

wng
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wng »

Witam serdecznie Panie Sebastiaanie.

Mam pytanie odnośnie konkursu.

Aktualnie jestem zarejestrowany w konkursie głownym bossy i pytanie tyczy się czy osoba ze mną mieszkająca jako współlokator na studiach może zarejestrować się w konkursie i korzystac z tego samego komputera z którego ja w tym momencie?

Bardzo prosiłbym o odpowiedż.

I jeśli odpowiedż jest pozytywna czy najszybsza drogą otwarcia rachunku jest DOM BOŚ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Z poważaniem wng.

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Byly juz takie pytania :P

Jak bedziecie inwestowac zupelnie niezaleznie (brak pozycji przeciwstawnych itp) to nie powinno byc problemow z tego co zrozumialem.
Ale jak jeden otworzy shorta a po minucie drugi longa na tym samym instrumencie to pewnie nie bedzie mile widziane :wink:

wng
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wng »

Witaj Yankee, dzieki z aodpowiedz :)

Dzielimy wspólnie komputer stąd to pytanie a co do zleceń przeciwstawnych to oczywiście nie wchodzi to w grę, każdy z nas chcę się sprawdzić i dotrwac do końca rozgrywki,co przy zleceniach przeciwstawnych raczej było by na krótka metę..

W każdym razie prosiłbym jeszcze o potweirdzenie przez Pana Sebastiana, bardzo będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

wng pisze:Aktualnie jestem zarejestrowany w konkursie głownym bossy i pytanie tyczy się czy osoba ze mną mieszkająca jako współlokator na studiach może zarejestrować się w konkursie i korzystac z tego samego komputera z którego ja w tym momencie?
Myślę że jeśli handel ma się odbywać jednocześnie na obu kontach na tym samym komputerze to nie da się tego technicznie zrobić bez złamania zapisów Regulaminu OTC i konkursowego dotyczącego udostępniania własnych loginów osobom trzecim.
wng pisze:I jeśli odpowiedż jest pozytywna czy najszybsza drogą otwarcia rachunku jest DOM BOŚ?
Tak, najszybciej (od ręki) rachunki otwieramy w naszych oddziałach. Lista tutaj:
http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... _cat_id=16
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

ODPOWIEDZ