Witam,nufnuf pisze:Strona Bossy z wynikami na pierwszy rzut oka jest bardzo fajna. Ale na drugi już nie. Wpisuję poprawny nick w pole szukania i dostaję "nie znaleziono uzytkownika". Raz się poskarżyłem na to w komentarzach a teraz wpisuję kolejny komentarz i ten się nie pokazuje - dlatego piszę tutaj, bo na tamtej stronie już nie mogę. Dlaczego? No i co jest z tym szukaniem? Skoro szukanie raz dziła a raz nie, może lepiej wyswietlić wszystkich użytkowników?
Osobiście dziś do Pana w tej sprawie dzwoniłem dwukrotnie, po czym wysłałem maila, proszę sprawdzić skrzynkę. Komentarze na stronie konkursowej są dostępne dla wszystkich i dla Pana także, ale prosiłem tam kilkukrotnie o zgłaszanie tego typu problemów bezpośrednio do nas. Jak możemy pomóc rozwiązać kłopot skoro nie wiemy kogo on dotyka? Tylko dlatego komentarze tego typu nie pojawiają się już pod rankingami. Jak tylko zdiagnozujemy problem dam Panu znać, aczkolwiek przyznam że sporo czasu zajęło mi określenie kto doświadcza problemu. Gdyby sam Pan nam to oficjalnie zgłosił, pewnie zapomnielibyśmy już o sprawie.