BOSSAFX - konkurs 2011
prosze bardzo:SLAW pisze:nie widze tego rankingu na stronie bossafx jak go mogę zobaczyć ?
http://bossafx.pl/wyniki.html
firefox po podaniu linka przez andego juz moge wejsc w rankingi ale strona sie trochę rozjeżdżała na glownej tez go nie bylo widac ale teraz po kilkukrotnym odświeżeniu juz jest IE dzialala oks_zadora pisze:Proszę o informację jakiej przeglądarki Pan używa - jeśli nadal nie działa?SLAW pisze:nie widze tego rankingu na stronie bossafx jak go mogę zobaczyć ?
Mam jeszcze taki małe pytanko na potrzeby konkursu stworzyłem sobie pewien arkusz kalkulacyjny i przydalo by mi sie w nim mieć odwalania do kursów uruchomilem DDE ale z 4 walorow które by mi sie przydaly pobiera tylko
='MT4'|bid!EURUSD
a interesowaly by mnie tez
='MT4'|bid!SILVER
='MT4'|bid!FGOLD
='MT4'|bid!FUS500
cos zle wpisuje czy po prostu nie ma możliwości żebym te dane przez zwykle DDE pobral do excela ?
='MT4'|bid!EURUSD
a interesowaly by mnie tez
='MT4'|bid!SILVER
='MT4'|bid!FGOLD
='MT4'|bid!FUS500
cos zle wpisuje czy po prostu nie ma możliwości żebym te dane przez zwykle DDE pobral do excela ?
Notowania wszystkich instrumentów można w ten sposób pobrać. Składnia wygląda prawidłowo. Myślę że może chodzić o ustawienia Excela (czy opcja automatycznego obliczania formuł jest włączona?). Ważne jest też przy wykorzystaniu DDE aby mieć włączoną tylko jedną platformę MT4. W przeciwnym razie występują konflikty i Excel może nie być prawidłowo zasilany.SLAW pisze:a interesowaly by mnie tez
='MT4'|bid!SILVER
='MT4'|bid!FGOLD
='MT4'|bid!FUS500
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
s_zadora pisze:Notowania wszystkich instrumentów można w ten sposób pobrać. Składnia wygląda prawidłowo. Myślę że może chodzić o ustawienia Excela (czy opcja automatycznego obliczania formuł jest włączona?). Ważne jest też przy wykorzystaniu DDE aby mieć włączoną tylko jedną platformę MT4. W przeciwnym razie występują konflikty i Excel może nie być prawidłowo zasilany.SLAW pisze:a interesowaly by mnie tez
='MT4'|bid!SILVER
='MT4'|bid!FGOLD
='MT4'|bid!FUS500
uruchomiłem ponownie Excela i zaczęło pobierać wszystkie dane tak wiec dziekuje i puki co nie męczę juz
Strona Bossy z wynikami na pierwszy rzut oka jest bardzo fajna. Ale na drugi już nie. Wpisuję poprawny nick w pole szukania i dostaję "nie znaleziono uzytkownika". Raz się poskarżyłem na to w komentarzach a teraz wpisuję kolejny komentarz i ten się nie pokazuje - dlatego piszę tutaj, bo na tamtej stronie już nie mogę. Dlaczego? No i co jest z tym szukaniem? Skoro szukanie raz dziła a raz nie, może lepiej wyswietlić wszystkich użytkowników?