PA & HT
wejście w kolejny trade:
- poziom wsparcia
- engolfing
- wejście na korekcie
Wydaje mi się że wejście może być profitowe tylko cięzko ustalić SL mi w tym wypadku a biore pod engolfem z D1. Szkoda że mi nie udało się wejść na tej filotowej kresce

- poziom wsparcia
- engolfing
- wejście na korekcie
Wydaje mi się że wejście może być profitowe tylko cięzko ustalić SL mi w tym wypadku a biore pod engolfem z D1. Szkoda że mi nie udało się wejść na tej filotowej kresce

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
I jeszcze jedno wejście EUR-GBP NT z bardzo wąskim SL na h4
- SMA 365
- LT
- poziom oporu

narazie odpuszczam 3 trady otwarte to strasznie dużo jak na mnie, ale czuję pozytywną energię więc może będzie dobrze
żeby zmieniszyć ewentualne straty to przestawiłem SL na GBP/CAD po dzisiejsze minimum.
- SMA 365
- LT
- poziom oporu

narazie odpuszczam 3 trady otwarte to strasznie dużo jak na mnie, ale czuję pozytywną energię więc może będzie dobrze

żeby zmieniszyć ewentualne straty to przestawiłem SL na GBP/CAD po dzisiejsze minimum.
EUR/GBP zakończone na BE + 18.
Aktualnie otwarte mam 3 pozycje:
USD/CAD - narazie na minusie
EUR/USD - na minusie
GBP/ AUD - na plusie
Aktualna sytuacja na poniższych rysunkach.
Mam nadzieję, żę to ostatnie takie szaleństwa z mojej strony, niepotrzebnie człowiek tyle nerów traci. Muszę przyznać że dzisiaj trochę mnie poniosło. Muszę sobie wbić do głowy, że tak naprawdę wystarczy 1-2 dobre trady po 200 lub 300 pipsów i to wszystko więc cały czas musze ćwiczyć cierpliwość.

Aktualnie otwarte mam 3 pozycje:
USD/CAD - narazie na minusie
EUR/USD - na minusie
GBP/ AUD - na plusie
Aktualna sytuacja na poniższych rysunkach.
Mam nadzieję, żę to ostatnie takie szaleństwa z mojej strony, niepotrzebnie człowiek tyle nerów traci. Muszę przyznać że dzisiaj trochę mnie poniosło. Muszę sobie wbić do głowy, że tak naprawdę wystarczy 1-2 dobre trady po 200 lub 300 pipsów i to wszystko więc cały czas musze ćwiczyć cierpliwość.