Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

niezla nagonka ... :shock:
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

andy11 pisze:niezla nagonka ... :shock:
Masz absolutną i niepodważalną rację. Ale to co piszesz to pikuś w porównaniu z tym jak to 100% ludzie zdają sobie sprawę z faktu, że generalnie na giełdzie zarabia się ogromne pieniądze i spróbuj sobie wyborazić jeśli masz odwagę, że ponad 90% ludzi (wolnych strzelców) traci swoje pieniądze. To jest dopiero nagonka...

:lol:

(wolny strzelec) - ktoś taki jak przeciętny Kowalski który pojęcia nie ma jak się za to zabrać chociaż widzi zyski i miliony. Tylko nikt mu nie powiedział że to nie są jego miliony. A przynajmniej na razie - nie są dla niego.

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

Jestem pod wielkim wrażeniem 100% skuteczności.

Nic tylko szkolić się u Niemiaszka. Podaj cene jaką zapłaciłeś i jakiej techniki tam uczą.

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

pawlilimicimited czy mógłbyś założyć journal?

Awatar użytkownika
Grzegosz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grzegosz »

pawlilimicimited pisze:Strzałów, bo wcale nie trzeba 100 pipsów, wystarczy 20 pipsów, 15 pipsów. To jest niewiarygodne. W niektórych przypadkach i to dość często można określić niemalże do pipsa. Ale nie wierz mi, sprawdź.
pawlilimicimited pisze:Wczoraj 105 pipsów, a dzisiaj 46 pipsów. A wszystko to po kursie.

A miałem robić po 20 pipsów. No ale jak się wchodzi na kilku lotach to inna postać.
Brzmi jak reklama odkurzacza w Telezakupach Mango
:D
pawlilimicimited jak długo już handlujesz? po tym kursie...
"The key to success in the market is to lose the least amount of money possible when you’re wrong."

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Nie wiem ile w tym prawdy,wierzę że szkolenia Niemiaszka dają dużo,ale takie coś jak się czyta to raczej tylko odstrasza...

Miał zbierać 20 pips,ale gra tylko kilkoma lotami więc sobie pozwala na 100,40 pips.
Jeżeli chcesz zrobić faktyczną reklamę,to tak jak wyżej,journal i jedziesz.Pisząc dziś 100,wczoraj 300 jutro biore 400 bo wiecej mi się nie będzie chciało -co to daje? o czym to ma świadczyć? że każdy po szkoleniu u Niemiaszka do tego dochodzi? nie jestem zaborczy,więc wierzę że są ludzie na forum co mają patenty nawet na tych co przez 5-10 lat wiecznie tracą,bo sobie nie radzą - ale takie coś co prezentujesz odstrasza,nie zachęca.

Awatar użytkownika
Esco
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Esco »

Niektórym po prostu brak dobrego smaku.

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

To moze Ja rownez dorzuce swoje 3 grosze...

czytajac na forum posty o szkoleniach zaczelo mnie brac na wymioty... jedni na drugich... kazdy ma najwiecej do powiedzenia... hasla w stylu: "zmienil moje spojrzenie na rynek" , "zaczalem zarabiac po 1000p po tyg. szkolenia" itd. ... oboz przeciwny: "skoro jest taki dobry to po co szkoli" , "koszenie frajerow na kase" itd.

Jak widomo jedna jak i druga strona ma racje... i to trzeba sie zgodzi... bo skoro ktos jest taki dobry ze sie z tego utrzymuje to po co jeszcze szkoli nawet za 5000zl skoro moze trachnac to w ciagu dnia !!

Z moim nauczycielem po wstepnej pierwszej rozmowie odpuscilem temat na kilka tyg. poniewaz musialem jeszcze cos innego dokonczyc nie zwiazanego z fx.

Przyszedl czas w koncu sie okreslic...albo ide albo odpuszczam. Troche sie wachalem bo mialem podobne mysli jak wiekszosc chyba z nas... czy warto...czy to nie nabijanie w butelke... skoro wszystko jest na forum wiec po co szkolenie... itd.

Decyzja zostala podjeta... ide... jesli okaze sie lipa podziekuje juz raz na zawsze za szkolenia fx.

Ze wzgledu za moj nauczyciel uczy (i sam tym gra oczywiscie) metody banalnie prostej... wyszlo tak naprawde co chyba wiekszosc z nas nie chce przyjac do wiadomosci... bo skoro juz placa to ta wiedza w sposob blizej nieokreslony ma wplynac do naszej czaszki juz pierwszej nocy

Panowie i Panie.... my musimy zdobyta wiedza sami opanowac. Musimy sie opatrzec z sys, gry... caly czas sie trzymac zasad i dzien w dzien non stop to samo !!! W innym przypadku... szkoda czasu...kasy... nerwow... i pozniej biadolenia na forum

W moim przypadku dodatkowa przeszkoda jest czas... niestety pracuje wiec nie moge sie poswiecic w 100% na fx. jak tylko moge siadam przed monitor i jazda.

Napisze moze czemu zdecydowalem sie na te a nie inne szkolenie:
1. doswiadczenie mentora
2. prosty system gry
3. nielimitowany czas szkolenia... bylo to dla mnie dosc wazne bo z gory wiedzialem ze mam ograniczenia czasowe. Poszedl bym do kogos kto ma np. 20h szkolenia... "sprzedal" by mi ta wiedze w expresowym tempie i nic by z tego nie bylo. Wole powoli bez pospiechu ale z lepszymi efektami. Bywa tak ze czasami pogadamy w dniu 5min i koniec... w nastepnym znowu... a sa dni jak czas pozwala ze 2-3h

Jak dla mnie szkolenie duzo pomaga,,, moge sie spytac o kazdy swoj trejd co bylo dobrze... co nie tak.

Ja jestem zadowolony i nie zaluje... wiem ze jeszcze dluga droga zostal do przebycia ale jestem dobrej mysli :)

pawlilimicimited

Nieprzeczytany post autor: pawlilimicimited »

Popieram - SKOLIĆ SIĘ TRZEBA I WYCIĄGAĆ WNIOSKI.

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

Nie robmy jaj. 100% skutecznosci ? - toz to Grall.
Jak napislem sys jest prosty, 20-40p na jednej parze dziennie da sie zrobic, czasami lepiej czasami gorzej, czasami da sie wtopic, takie zycie. Ja tyle widze.
TF sa to M1 i M5, wyzsze do analizy. Kilka godzin nalezy odsiedziec czekajac na sygnal, nie jest to tak ze w 20min machniemy swoje i juz. Oczywiscie czasami da sie z rana od razu zapiac i zrobic swoje a czasmi trzeba czekac do wieczora az sygnal sie pojawi....

Ktos inny moze zrobic wiecej, moze miec 100% skutecznosc, wyjjatki sie zdarzaja....

Jak w poprzednim poscie tak i teraz napisalem krotko i prawdziwie czego mozna sie spodziewac. Jesli ktos widzial stopke Niemiaszka to wie ze nie ma tam mowy o setkach pipkow a o zbieraniu pipka do pipka. I takie jest motto przewodnie, cichutko, spokojnie, pewnie, po odrobince skubiemy kurczaka.

Kazdemu pewnie udalo sie wejsc w pozycje ktora szybko poszla w niebo i na plus, i momentalnie sie zrobila +100p, zdarza sie, zdarza sie, nic nowego, raz pojdzie tu, raz tam, a ze akurat byl sygnal i sie weszlo w to to jest zludzenie gralla.
Chbya ze kto potrafi to powtarzac codziennie.... hehehe.

Koszt. Cena jest naprawde przystepna, jako gentelman nie rozmawiam o pieniadzach ;), jest kontakt na skype, mozna sie odezwac i dowiedziec, ja powiem tyle ze nie uwazam tego za stracone pieniadze i to mnie cieszy.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

ODPOWIEDZ