NobleMarkets

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
25%
Poza paroma minusami są ok
1
13%
Przeciętny
5
63%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
0
Brak głosów

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

blanker pisze:Jak zapowiedziałem – przez ostatnie 2 dni (pelne 48 godzin żeby było precyzyjnie i uczciwie (...)
Dobra robota! Mógłbyś gdzieś udostępnić komplet skryptów i instrukcję? Chętnie wykonam takie doświadczenie na platformach innych brokerów.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

matt144
Bywalec
Bywalec

odchylenie od maksymalnej ceny

Nieprzeczytany post autor: matt144 »

Nie wiecie czy odchylenie od maksymalnej ceny w oknie zlecenie dla par z 5-cioma miejscami po przecinku wyrażone jest w punktach tzn 10 punktów =1pips czy w pipsach?

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

blanker
A czy dało się zaobserwować czy spread w nocy był wyraźnie wyższy względem dnia, ewentualnie na poszczególnych sesjach (azja, europa, stany)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Witam

Dostałem od kumpla link i jest Iphone 4 do wyrwania za darmo wystarczy zrobić depozyt 5000 zł i w 40 dni powiększyć go do 40% i pytanie czy ktoś z was korzystał i czy dostał iphona i czy bardzo w tym przeszkadzają. Czy to prawdziwe czy tylko chodzi o to żeby wpłacić , a niewidzialna ręka wytrząśnie nam kasę z rachunku :)
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

Ja skorzystalem jak byla jeszcze promocja z iPadem i wszystko odbylo sie bezproblemowo (po spelnieniu warunkow czekalem ok tygodnia na kontakt z ich strony)

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

Trzeba tylko uważać na odsetki. Ich rachunek jest oprocentowany. Gdy wpłacisz 5tys. zł i ugrasz dokładnie 2tys. zł i akurat będzie przełom miesiąca, to możesz nie otrzymać nagrody, bo dopiszą Ci odsetki i trzeba jeszcze zarobić 40% od odsetek. Jest to kilka zł, ale może ktoś być rozczarowany, gdy zamknie pozycje akurat na równych 2tys. :)

Darwin
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Darwin »

Hej, ja również brałem udział w promocji z Ipad2 i gdzieś za około tydzień mam 40 dzień roboczy i weryfikacje konta.

Co do działanie ich platformy, to nie mogę powiedzieć złego słowa - spread na eur/usd 1.8 - zlecenia wchodzą w 99% ( w dwóch przypadkach wyświetliło zła cena ) stop loss działały prawidłowo.

Za kilka dni napisze jak to wyszło z nagrodą.

P.S skrzat -> heh, jeśli to co napisałeś jest prawdą to uratowałeś mi właśnie Ipada2:) - nieświadomy gdy stuknęły mi 2 tys zysku zamknąłem wszystko i cierpliwie czekałem aż skończy się 40 dni. Po przeczytaniu Twego posta dorobiłem 50 zł także pewnie uniknąłem bardzo nieprzyjemnej niespodzianki.
Wielkie dzięki i Piwo wyślę poczta:) ( PW me)

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

forexpolska pisze:Witam

Dostałem od kumpla link i jest Iphone 4 do wyrwania za darmo wystarczy zrobić depozyt 5000 zł i w 40 dni powiększyć go do 40% i pytanie czy ktoś z was korzystał i czy dostał iphona i czy bardzo w tym przeszkadzają. Czy to prawdziwe czy tylko chodzi o to żeby wpłacić , a niewidzialna ręka wytrząśnie nam kasę z rachunku :)
no nie tak calkiem za darmo, musisz jednak zrobic te 40%, kosztem jest tu ponoszone ryzyko.
obrot na 5lotow, minimum 5 transakcji,konto only pln
jak chcialem na eur to powiedzieli: Niiiiiiiiiiiiie

luki791

Nieprzeczytany post autor: luki791 »

Co myślicie o tym http://forex.noblemarkets.pl/lp_promocj ... cid=nm0071 ?

Coś podejrzanie mało chętnych jest.

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

Wg. mnie to brak mikrolotów i dlatego takie małe zainteresowanie jest. Poczekam aż będą mikroloty i wtedy powalczę o cośtam z apple (jak jeszcze będą mieli :lol: ) :think:
Pozdrawiam i pipsów życzę

ODPOWIEDZ