Minimalny depozyt 1000$.
Testujemy 2 wersje Currenex-a + własne dodatki i nakładki -czas pokaże co najlepsze. Dostawców jest sporo, każdy za coś odpowiedzialny- spinamy.
Jak będzie finisz - to zaprosimy na otwarcie. (jak znajdziesz jakieś błędy i masz czas /napisz wiadomość -będę wdzięczny).
BlackHorse FX - ECN/ STP/Currenex
Witam serdecznie,
jeszcze kończymy własne testy platformy i ustawień dostawców, ok 1.11.2011 - powinno być wszystko dopięte na ostatni guzik i wprowadzone na stronę www, ale nie chce obiecywać. Chcemy jeszcze podnieść kapitał, albo zagwarantować Klientowi najlepsze bezpieczeństwo jego środków. Kolejnym krokiem będzie przekształcenie się w s.a.
Z ciekawostek dla skalpujących :
możliwość ustawienia spreadu na gbp.jpy - 2pipsy po wszystkich opłatach.
Na danych w piątek o 10.00 max (przez 1sekundę) był 6pipsów, a średnio utrzymywał się przez 20 parę sekund - w granicach 3,7pipsa...
Kabel 0,9pip po opłatach... Pisze o rachunkach od 1000$.
Zlecenia wchodzą odrazu bez jakichkolwiek opóźnień, zarówno oczekujące jak i z ręki. Jakiekolwiek najlepsze demo jest gorsze, od currenexu i tylu dostawców. Trzeba przeżyć żeby zrozumieć. Mam nadzieje że już niedługo każdy będzie mógł swobodnie skalpować i doceni tą platformę.
Raj dla programistów skalpujących systemów.
jeszcze kończymy własne testy platformy i ustawień dostawców, ok 1.11.2011 - powinno być wszystko dopięte na ostatni guzik i wprowadzone na stronę www, ale nie chce obiecywać. Chcemy jeszcze podnieść kapitał, albo zagwarantować Klientowi najlepsze bezpieczeństwo jego środków. Kolejnym krokiem będzie przekształcenie się w s.a.
Z ciekawostek dla skalpujących :
możliwość ustawienia spreadu na gbp.jpy - 2pipsy po wszystkich opłatach.
Na danych w piątek o 10.00 max (przez 1sekundę) był 6pipsów, a średnio utrzymywał się przez 20 parę sekund - w granicach 3,7pipsa...

Kabel 0,9pip po opłatach... Pisze o rachunkach od 1000$.

Zlecenia wchodzą odrazu bez jakichkolwiek opóźnień, zarówno oczekujące jak i z ręki. Jakiekolwiek najlepsze demo jest gorsze, od currenexu i tylu dostawców. Trzeba przeżyć żeby zrozumieć. Mam nadzieje że już niedługo każdy będzie mógł swobodnie skalpować i doceni tą platformę.
Raj dla programistów skalpujących systemów.
Miło...Kovis pisze:Chcemy jeszcze podnieść kapitał, albo zagwarantować Klientowi najlepsze bezpieczeństwo jego środków.
Mam nadzieję że skończy się gehenna polskich inwestorów...Zlecenia wchodzą odrazu bez jakichkolwiek opóźnień, zarówno oczekujące jak i z ręki. Jakiekolwiek najlepsze demo jest gorsze, od currenexu i tylu dostawców. Trzeba przeżyć żeby zrozumieć
Serdecznie Pozdrawiam.
Dodano po 3 minutach:
PS. Kovis zwróć proszę uwagę jak będziecie robić optymalizację podatkową dla klientów co napisałem w Off top -Firma w Delaware i inne kraje offshore,ponieważ sytuacja dynamicznie się zmienia....
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Może jest tak że w MT4 jest hedge,natomiast w przyszłości Viking Currunex robią zgodnie z przepisami USA ...Jak to w końcu jest z tym hedge?
Pozdro.
Dodano po 6 minutach:
Co w sumie jest logiczne,ponieważ jak minie w Europie era dzieci kwiatów....,to trzeba się przygotować na kapitalizm... z USA z wadami i zaletami.....zz pisze:atomiast w przyszłości Viking Currunex robią zgodnie z przepisami USA ...
hedge - nie będzie możliwy. Masz buy - click sell / i zamknięte.
myfxbook - ustawiamy to / staramy się, zobaczymy co da się zrobić.
p.s.
Firma w Delaware i inne kraje offshore,ponieważ sytuacja dynamicznie się zmienia....
Co roku przed i po wyborach (parę tygodni) rządy obiecują... Z tego co ja się interesuje - to co jest jest od 2007roku jest nie zmienne. Sam posiadam spółkę od 2008r. i nic się nie zmieniło - po za cenami prowadzenia
Posiadasz zyski ponad 100.000 rocznie warto pomyśleć o Cyprze, jest nip europejski, pieczątka, nazwa i działasz, wszystko 100% legalnie bez kombinowania jak w Panami itp. Delaware nie używałem więc nie oceniam.
myfxbook - ustawiamy to / staramy się, zobaczymy co da się zrobić.
p.s.
Firma w Delaware i inne kraje offshore,ponieważ sytuacja dynamicznie się zmienia....
Co roku przed i po wyborach (parę tygodni) rządy obiecują... Z tego co ja się interesuje - to co jest jest od 2007roku jest nie zmienne. Sam posiadam spółkę od 2008r. i nic się nie zmieniło - po za cenami prowadzenia

Chłopaki róbcie swoje...,będzie gitara...Kovis pisze:hedge - nie będzie możliwy. Masz buy - click sell / i zamknięte.
Pozdrawiam.
Dodano po 34 minutach:
PS.. o to chodzi...,aby inwestorzy wiedzieli na czym stoją..,i aby nikt z nich matołów nie robił...Kovis pisze:Co roku przed i po wyborach (parę tygodni) rządy obiecują... Z tego co ja się interesuje - to co jest jest od 2007roku jest nie zmienne. Sam posiadam spółkę od 2008r. i nic się nie zmieniło - po za cenami prowadzenia Wink Posiadasz zyski ponad 100.000 rocznie warto pomyśleć o Cyprze, jest nip europejski, pieczątka, nazwa i działasz, wszystko 100% legalnie bez kombinowania
Kovis czy współpracujecie w tym temacie z profesjonalistami podatkowymi...?// wiem że zobowiązaliście się inwestorom pomagać w tym temacie.///