Nie jest, prace nadal trwają. Przeciąga się to niemiłosiernie niestety. Trzymam jednak rękę na pulsie i dam znać jak coś więcej będzie wiadomo.Vanguard pisze:ja wlasnie chcialem napisac ze juz jest ok
Dukascopy - ECN
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Witam,
Byłem za granicą ostatnie kilka dni stąd brak mojej aktywności. Widzę, że bardzo tęskniliście, bo skrzynka zapchana PW
. Pocieszające, że nie samymi problemami. Dużo emocji, nerwów - to zrozumiałe. Ja jednak nie będę wypowiadał się co do ostatnich kłopotów z wykresami, bo nie śledziłem tego, a Jekert jest na bieżąco - więc w tych sprawach prosiłbym o kontakt właśnie z nim.
Małe sprostowanie odnośnie Dukascopy MT4. Ta platforma nie jest dostosowana do modelu ECN więc nie zostanie wdrożona dla rachunków rzeczwistych. Słyszałem nawet, że MT5 ma podobny problem stąd "premiera" trwa już drugi rok
.
Stąd też brokerzy reklamujący się MT4 ECN stosują zawsze gdzieś dopisek "STP". Jeśli nie w reklamie to w regulaminie itd.
Byłem za granicą ostatnie kilka dni stąd brak mojej aktywności. Widzę, że bardzo tęskniliście, bo skrzynka zapchana PW

Małe sprostowanie odnośnie Dukascopy MT4. Ta platforma nie jest dostosowana do modelu ECN więc nie zostanie wdrożona dla rachunków rzeczwistych. Słyszałem nawet, że MT5 ma podobny problem stąd "premiera" trwa już drugi rok

Stąd też brokerzy reklamujący się MT4 ECN stosują zawsze gdzieś dopisek "STP". Jeśli nie w reklamie to w regulaminie itd.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Spekulant83
- Gaduła
u mnie nadal wystepujaSpekulant83 pisze:Luki zniknęły. Przy przełączaniu pomiędzy różnymi TF nie ma długiego wczytywania i luk. Wygląda w chwili obecnej na to, że awarię naprawili.
w roznych miejscach na roznych Tf i parach
teraz nie ma prawidlowosci
dodatkowo mam info ze na demo tez wystepuja podobne lagi na biezaco
edit
tak jeszcez nie bylo ... (po kasowaniu cache i reloginie)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2011, 12:10 przez Vanguard, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wierz w trendy.
No i prace nad wykresami wciąż trwają... To co wiadomo na pewno to to, że podczas dłuższej pracy platformy na jednym TF wykres wygląda OK. Problem jak słusznie zauważyliście jest w czasie przełączania i po restarcie. Potwierdza to też Dukascopy i w tej chwili na tym skupili swoją uwagę. Niestety trzeba czekać.
A te bugi był zgłaszane w styczniu/lutym, kwiecien/maj.. ale support tam twierdzil ze jest dobrze
Nagle znow przybyło danych i platforma pada.. serwer pada..
Pozwole sobie na krytyke ponownie..
Moim zdaniem programisci w Dukascopy to lamerzy..
Niech zwolnia kolejnych..
W koncu kryzys..
za pol roku nikt platformy nie odpali normalnie..
..no tak awarie sie zdarzają..
Znajac zycie szybko tego nie naprawia.. albo zrobia na "pajaka"..

Nagle znow przybyło danych i platforma pada.. serwer pada..
Pozwole sobie na krytyke ponownie..
Moim zdaniem programisci w Dukascopy to lamerzy..

Niech zwolnia kolejnych..

W koncu kryzys..
za pol roku nikt platformy nie odpali normalnie..
..no tak awarie sie zdarzają..
Znajac zycie szybko tego nie naprawia.. albo zrobia na "pajaka"..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)