Dukascopy - ECN
vanguard moze i wesoly ze mnie chlopak...Vanguard pisze:andy11 ale z ciebie wesoly chlopek
z tego co kojarze to malo kiedy dzwonia zeby powiedziec ze sa problemy - i to jak sam mowisz na demo - moze specjalnie do ciebie dzwonili, jestem sklonny w to uwierzyc. tylko po co by mieli dzwonic do ciebie skoro w ostatnim zdaniu wyraznie dales do zrozumienia ze nie grasz u Duki...
=====
ja sie teraz zalogowalem i dziura jest ostatnie 20 minut...
jak u was ?
po pierwsze to ze dzwonia do mnie z banku Dukascopy i po co to nie powinno cie interesowac ani nie powinnes wchodzic w ten obszar.....
po drugie napisalem ze czasami testuje demo Dukascopy jak mi czas pozwala na to...
po trzecie napisalem tez , ze niebawem otworze konto real w Dukascopy
wiec moje pytanie brzmi prosto:
co masz znowu do mnie...?
jak chcesz pokozaczyc to pisz moze na PW a tu wypowiadaj sie tylko na temat nas interesujacy
pierdoli mnie kto i po co do ciebie dzwoni
pierdoli mnie tez ze niebawem otworzysz konto real jak rowniez to czy zamknales juz swoj stragan z kiszona kapusta
normalna wypowiedz powinna wygladac "mam demo i nie mam problemow z wykresami" lub tez "mam luki w datafeedzie ale mi to jezdzi"
ale nie - jestes typem ktory madrzy sie - wczoraj pisales Kazikowi ze nie moze miec MT4-Dukas, dzis twierdzisz ze problemy sa tylko na demo bo tak ci powiedzieli, wiec ci co pisza ze maja problemy na real wychodza na idiotow
ogromny postep w edukacji jak na goscia ktory miesiac temu sie pytal ile to 1 lot...
do skasowania po uprzednim zaznajomieniu sie kolegi andy11
pierdoli mnie tez ze niebawem otworzysz konto real jak rowniez to czy zamknales juz swoj stragan z kiszona kapusta
normalna wypowiedz powinna wygladac "mam demo i nie mam problemow z wykresami" lub tez "mam luki w datafeedzie ale mi to jezdzi"
ale nie - jestes typem ktory madrzy sie - wczoraj pisales Kazikowi ze nie moze miec MT4-Dukas, dzis twierdzisz ze problemy sa tylko na demo bo tak ci powiedzieli, wiec ci co pisza ze maja problemy na real wychodza na idiotow
ogromny postep w edukacji jak na goscia ktory miesiac temu sie pytal ile to 1 lot...
Nie wierz w trendy.
Vanguard pisze:jak chcesz pokozaczyc to pisz moze na PW a tu wypowiadaj sie tylko na temat nas interesujacy
vanguard ....
widac ze tryska od ciebie bardzo wysoka kultura osobista..
masz strasznie duzo zolci w sobie i zioniesz strasznym jadem ...
poza tym uwazasz siebie jakbys postradal 7 zmyslow...
a najbardziej cie boli stan niewiedzy w postaci jak mozliwe ze dzwonia z dukascopy i po co... pewnie bys chcial abym ci wkleil biling oraz nagranie rozmowy...
jesli chcesz przytoczyc wypowiedzi moje to rob je rzeczywiste a nie tak jak tobie pasuje.... jak juz to pisalem Kazikowi ze Mt4 nie chodzi pod ECN a nie ze nie ma Mt4 w Dukascopy tak jak ty to przytoczyles " wczoraj pisales Kazikowi ze nie moze miec MT4-Dukas"......
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 18:21 przez andy11, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Ja też mam problem NA MOIM DEMO, od rana wszystko jeździło OK a teraz kaszana... Andy, jakie będą jutro dane? Nie dzwonili do Ciebie? 
Niniejszym dedykuję Ci ten utwór:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 642#356642

Niniejszym dedykuję Ci ten utwór:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 642#356642
- RAY of Sunshine
- Gaduła