AliorTrader - ECN.
dobra żeby nie było, że się o pierdoły przyp... idę założyć rachunek, tylko jeszcze pytanie;Sto razy już tutaj było mówione, że real to nie demo, a demo to nie real. "
od kiedy są dane na koncie real? bo na demo bieda np. 150 słupków na D1
czy raporty w excelu śmigają?
dlaczego na realu "kwiatki" zostały poprawione a na demo już nie?
Jeszcze się nie spotkałem z taką polityką skoro demo to platforma leży a wytłumaczenie, że nie działa należycie, bo to demo. To tak jakby na jazdę próbną dać komuś samochód bez kierownicy (albo hamulców) i zapewniać ze w praktyce wszystko będzie dobrze...
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Trochę ponad 1500 słupków na 1DMustafa pisze:od kiedy są dane na koncie real? bo na demo bieda np. 150 słupków na D1
W Excelu nieMustafa pisze:czy raporty w excelu śmigają?
Wersja aplikacji jest ta sama zarówno na DEMO jak i dla rachunków rzeczywistych. Jedyna różnica jest w strumieniu danych dotyczących kwotowań.Mustafa pisze:dlaczego na realu "kwiatki" zostały poprawione a na demo już nie?
Pozdrawiam
Pisałem kiedyś w tym wtku że jeżeli macie jakiekolwiek problemy to pierwsze wyłącznie w włączcie komputer lub platformę parę razy,takie rzeczy na innych platformach też się zadarzają...warnisz pisze:ale zadziałało samo. Jedyne, co zrobiłem w między czasie to zamknąłem i otworzyłem platformę ponownie.
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
ale co by nie było jest to ewenement na skalę światową, demo chodzi gorzej niż real, wszędzie jest zupełnie odwrotnieDariusz Wiśniewski pisze:Wersja aplikacji jest ta sama zarówno na DEMO jak i dla rachunków rzeczywistych. Jedyna różnica jest w strumieniu danych dotyczących kwotowańMustafa pisze:dlaczego na realu "kwiatki" zostały poprawione a na demo już nie?
Dodano po 6 minutach:
a tak na marginesie Panie Dariuszu ma Pan ciężka robotę, jak tak przejrzałem wątek to podziwiam za wytrwałość.
Pozdrawiam M.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Działania w głównej mierze ukierunkowane są na stabilność oraz bezawaryjność platformy rzeczywistej (jak wynika z przebiegu tego wątku, nie zawsze się to udaje) - ma to efekt finansowy zarówno dla Klientów jak i BM.Mustafa pisze:ale co by nie było jest to ewenement na skalę światową, demo chodzi gorzej niż real, wszędzie jest zupełnie odwrotnie
Wychodzi na to, że u nas wszystko jest inaczej....

Wcale nie jest tak źle - wystarczy, że się lubi to co się robiMustafa pisze:a tak na marginesie Panie Dariuszu ma Pan ciężka robotę, jak tak przejrzałem wątek to podziwiam za wytrwałość.

pozdrawiam
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Na chwile obecna można sobie i tak analizy robić na feedzie jakim się chce bo i tak ręcznie sie klepie zlecenia u Aliora, ale jak przyjdzie ten prezent w postaci automatycznego handlu to może być duży problem.Wersja aplikacji jest ta sama zarówno na DEMO jak i dla rachunków rzeczywistych. Jedyna różnica jest w strumieniu danych dotyczących kwotowań.
Pytanko można skądś pobrać wersje rozwojową pro tradera 2 i się nią pobawić?