vt traderem bawi się mirekjanowski...jak cos tymek to wal do niego na PW albo na mailaTymek pisze:Czy mi się zdaje czy mają jakiś język do programowania ?
Tej platformy jeszcze nie tykałem, czy ktoś wie więcej na temat ich systemu ?
Może ktoś podpowiedzieć co i jak ?
CMS
majek pisze:znalazłem na forum zagranicznym jakąś promocje.. z CMS , niby po założeniu demówki i ugraniu 500$ przelewają 500$ na rzeczywiste. Niewiem jakie są dokładne wymagania co do tego "bonusu" może ktoś się coś orientuje w tej sprawie?
link do stronki : http://www.cmsfx.bm/en/resources/trade-for-free/signup/
...sprawa wyglada tak...taka dostalem odpowiedz od swojego introbrokera...
To jest "stara" promocja ze strony "CMS international". Jest to spółka
zależna od CMS jednak nie jest to broker FCM tak jak CMS. Firma z
którą współpracujemy(CMS USA) nie ma takiej promocji w ofercie. Jeśli
jednak byłby Pan taką ofertą zainteersowany to napewno wspomnę o tym
odpowiednim osobom i poproszę o rozważenie takiej promocji.
Otóż to właśnie. SL i TP to podstawa. Niech to będzie nauczką dla tych, którzy szumnie obwieszczają, że nie stosują stopów. Natychmiast po złożeniu zlecenia stawiać SL. Potem zawsze można go przestawić w bardziej przemyślane miejsce (jeśli nie ustaliliśmy tego przed otwarciem pozycji).
na szczęście dzisiaj nie zostawiałem nic oczekującego...
Trend jest moim przyjacielem
Jaro pisze:Otóż to właśnie. SL i TP to podstawa. Niech to będzie nauczką dla tych, którzy szumnie obwieszczają, że nie stosują stopów. Natychmiast po złożeniu zlecenia stawiać SL. Potem zawsze można go przestawić w bardziej przemyślane miejsce (jeśli nie ustaliliśmy tego przed otwarciem pozycji).
Cóz za patetyczny ton jak by nikt tego nie wiedział
EDIT :
no zaczelo cos sie dziac bo juz tracilem cierpliwosc
dostałem teżtaka informacje od introbrokera Jeśli na rachunku wystąpiły jakiekolwiek nieprawidłowości proszę o zgłaszanie mi ich drogą mailową.
edit
nie no k..... znów zwała z tą platformą ...
co oni tam maja zamachy terrorysytczne na Empire State Building?