Ciekawe wskaźniki do MT4
- unkle/.seed
- Gaduła
to nie ma wskaźnika który by pokazywał to co chcesz
ewentualnie możesz skorzystać z "krzyżyka", jeśli nie zaczniesz nim mierzyć to działa jak taki celownik mniej więcej tak jakbyś chciał
ale cena i czas nie są nigdzie specjalnie wyświetlane tylko zaznacza jest na osiach na dole i po prawej
nie mam innego pomysłu
ewentualnie możesz skorzystać z "krzyżyka", jeśli nie zaczniesz nim mierzyć to działa jak taki celownik mniej więcej tak jakbyś chciał
ale cena i czas nie są nigdzie specjalnie wyświetlane tylko zaznacza jest na osiach na dole i po prawej
nie mam innego pomysłu
a jak w nim zmienic czcionke ta standardowa jest troszke za mala a jak klikam na tekscie i zmienie recznie to po ponownym uruchomieniu nie zapisuje zmian.raposo pisze:Luktom Infobar.yaqb811 pisze:Szukam wskaznika ktory pokazuje tylko tick value, spread i ewentualnie aktualna cene
Szukam takze wskaznika ktory pokazuje czas do zakonczenia budowy swiecy oczywiscie juz kilka probowalem ale sa male problemy to jakos dziwnie przeskakuje to zaslania swiece chodzi mi o taki ktory pokazuje czas gg.mm.ss bez aktualnej godziny tylko czas do ukonczenia swiecy i ktory w miare szybko sie odswieza plus mozna ustawic gdzie sie dokladnie ma znajdowac.
Jeśli w opcjach wskaźnika nie ma takiej opcji to trzeba to zmienić w kodzie źródłowym. Czcionka wraca do poprzedniego wyglądu ponieważ wskaźnik jest "odświeżany" po każdym nowym ticku.yaqb811 pisze:a jak w nim zmienic czcionke ta standardowa jest troszke za mala a jak klikam na tekscie i zmienie recznie to po ponownym uruchomieniu nie zapisuje zmian.
Na mojej stronie w dziale Downloadyaqb811 pisze:Szukam takze wskaznika ktory pokazuje czas do zakonczenia budowy swiecy oczywiscie juz kilka probowalem ale sa male problemy to jakos dziwnie przeskakuje to zaslania swiece chodzi mi o taki ktory pokazuje czas gg.mm.ss bez aktualnej godziny tylko czas do ukonczenia swiecy i ktory w miare szybko sie odswieza

Odświeża się po każdym ruchu ceny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam.Dla zainteresowanych strategiami super strona+kompletne strategie do ściągnięcia.Pozdro
http://www.forexstrategiesresources.com/
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Krzyzyk daja Ci 2 linie, pozioma i pionawa. dzieki niemu masz mozliwosc bez zbytniego liczenia ile pipsow poszlo w gore czy w dol, ile swiec sie wyrysowalo. Na dole wyswietla czas na ktorym zaznaczasz miejsce a po lewej cene od ktorej liczysz. Klikajac lpm przeciagasz i pokazuje Ci: ilosc swiec, pipsy, cena aktualna ktora wskazujeszbakubaq pisze:Niby wszystko jest ale czy to to?
Ucze sie ucze:) i sie jeszcze dlugo uczyc bede...
Wiem wiem, Kristofx szukal wskaznika, kiedy rozwiazanie na miejscu w mt4, pytanie czy mu to pasujeharald pisze:Krzyzyk daja Ci 2 linie, pozioma i pionawa. dzieki niemu masz mozliwosc bez zbytniego liczenia ile pipsow poszlo w gore czy w dol, ile swiec sie wyrysowalo. Na dole wyswietla czas na ktorym zaznaczasz miejsce a po lewej cene od ktorej liczysz. Klikajac lpm przeciagasz i pokazuje Ci: ilosc swiec, pipsy, cena aktualna ktora wskazujeszbakubaq pisze:Niby wszystko jest ale czy to to?

ja mam czasem odpowiedzi z kosmosu bo nie ogarniam swiata;)bakubaq pisze:Wiem wiem, Kristofx szukal wskaznika, kiedy rozwiazanie na miejscu w mt4, pytanie czy mu to pasuje
pzdr!!:D
Dodano po 1 minutach:
tantric pisze:Witam.Dla zainteresowanych strategiami super strona+kompletne strategie do ściągnięcia.Pozdro