FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

wegiel pisze:Czy jest jakis klawisz na szybkie zamknięcie transkacji bo cały czas męcze sie z podwójnym kliknieciem i czesto trace na tym troszke.
Jest. Link do rozwiązania przesyłam w wiadomości prywatnej.
wegiel pisze:ile trzeba EUR wpłacic aby mozna bylo zacząć gre na live?
Równowartość 500 USD, czyli na tę chwilę ok. 360 EUR.
wegiel pisze:I jeszcze jedno jak najlepiej to zrobić po przez konto walutowe a może inaczej?
Najlepiej użyć przelewu SEPA. Jeśli użyjesz konta walutowego różnica jest taka, że możesz wymienić środki np. w kantorze (a nie po kursie banku), wpłacić na konto i wtedy przelać. To samo w drugą stronę.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

wegiel
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: wegiel »

Bede wdzieczny jesli na pw bądz tutaj wyjasnisz mi na czym polega przelew SEPA

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Na to najlepiej odpowie Ci Google.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

rapso mogę prosić o pomoc -- mam problem z przelewem .

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

TABAZA pisze:rapso mogę prosić o pomoc -- mam problem z przelewem .
Raposo nieobecny do piątku. W czym problem?

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

chciałem dokonać wpłatę - zasilenie nowego konta za pomocą moneybookers ,- dokonałem połaczenia , zleciłem przelew z konta poprzez przelewy 24 ,- no i właśnie gdzie teraz są przelane środki , Na koncie moneybookers nie widnieją ,a z konta walutowego mojego banku poszły .

Cyngiel
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cyngiel »

Nie wiem jak wylaczyc e-mailowe raporty (daily analysis), na stronie fxpro.com wylaczylem wszystkie emailowe subskrypcje dla swojego konta ale wiadomosci wciaz przychodza. Co ciekawe gdy dodalem jedna dodatkowa subskrypcje to nie ma z tym problemu - dodatkowe wiadomosci przychodza. Ale wylaczanie nie dziala. Jest na to jakis sposob ?

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Cyngiel pisze:Nie wiem jak wylaczyc e-mailowe raporty (daily analysis), na stronie fxpro.com wylaczylem wszystkie emailowe subskrypcje dla swojego konta ale wiadomosci wciaz przychodza. Co ciekawe gdy dodalem jedna dodatkowa subskrypcje to nie ma z tym problemu - dodatkowe wiadomosci przychodza. Ale wylaczanie nie dziala. Jest na to jakis sposob ?
Też tak miałem. Rozwiązanie - użyć do tej operacji IE. Na Firefox i Operze czasem nie chce się zapisać prawidłowo.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

TABAZACzy środki dotarły i wszystko jest OK? Prawdopodobnie problem tkwi w porze o jakiej tego dokonałeś. Wieczorem te transakcje nie idą z automatu. Czyli jak dokonasz wpłaty za pomocą MB do FxPro np. o 21:00 to zostaną zaksięgowane dopiero rano następnego dnia roboczego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Jest OK. Problem tkwił w tym , ż przelewałem USD przez przelewy 24 na konto moneybokers - które jest zlotowkowe ( kiedyś pierwsza wpłata była w zl ) i róznice kwot po przewalutowaniu były duże -- takie tam . Tylko musiałem podzwonić trochę - wróciła kasa - 38 USD za mój bład . Doknałem ponownej wpłaty już zl - na konto fxpro zaksięgowane zostały po niecałej godzinie czasu.
Mam jeszcze jedno pytanie ,waszym zdaniem jak lepiej robić przelewy -- przez monebookers czy palpay ?

ODPOWIEDZ