TABAZA pisze:Jednak strony FC bardzo dokładnie udzielają informacji o brokerach , równiez polecam zainteresowanym.
Dziękujemy za miłe słowa

. Jednak byśmy mieli możliwość pomocy, Ty byś miał dostęp do korzyści jakie oferujemy, Twoje konto musi być założone za pośrednitwem Forex Clubu i być w naszej grupie.
bukaj99 pisze:Witam chciałem zacząć grać na rynku forex i nie wiem jaką platformę wybrać miałem konto demo na GO4X ale czytałem, że na prawdziwym rachunku platforma ta nie działa poprawnie czy to prawda?
Bardzo dawno tam nie grałem więc nie wiem jak u nich to teraz wygląda i czy borykają się z jakmiś problemami, a to wątek o innym brokerze - FxPro.
bukaj99 pisze:Jeśli tak to co wybrać na początku chciał bym zacząć do małej wpłaty powiedzmy 1000 pln.
Co prawda w FxPro minimalna wpłata wynosi 500 USD ale jeśli bardzo będziesz zainteresowany to może uda nam się zrobić dla Ciebie wyjątek i jako minimum wystarczy wspomniane 1000 zł. Po szczegóły najlepiej już skontaktować się ze mną np. na GG, e-mailem lub telefonicznie by niepotrzebnie nie przedłużać tego wątku.