Seb journal
podsumowanie dnia
dzień był dla mnie nadzwyczaj udany na 10 wejść tylko 3 na minus.Łącznie dzień
kończe na plus w wysokości 105p(sick!)czyli wychodzi 10,5 p na trade wow
Przerwa choć wymuszona okazała się całkiem całkiem:). W tym tygodniu niestety to są moje ostatnie trady. Wyjeżdżam jutro do Mielna na wieczór kawalerski(nie mój)Pozdrawiam!:):)
dzień był dla mnie nadzwyczaj udany na 10 wejść tylko 3 na minus.Łącznie dzień
kończe na plus w wysokości 105p(sick!)czyli wychodzi 10,5 p na trade wow
Przerwa choć wymuszona okazała się całkiem całkiem:). W tym tygodniu niestety to są moje ostatnie trady. Wyjeżdżam jutro do Mielna na wieczór kawalerski(nie mój)Pozdrawiam!:):)
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan
wracam po przerwie
niestety w pierwszych dniach nie mogłem się odnaleźć na rynku. cały zeszły tydzień skończyłem na minus wynoszący -120 p.
ten tydzień póki co jest okey. Wczoraj dzień na plus 27p. Dzisiaj też nie najgorzej , ale dzień się nie skończył. Zamieszczam mój rekordowy trade1:11
niestety w pierwszych dniach nie mogłem się odnaleźć na rynku. cały zeszły tydzień skończyłem na minus wynoszący -120 p.
ten tydzień póki co jest okey. Wczoraj dzień na plus 27p. Dzisiaj też nie najgorzej , ale dzień się nie skończył. Zamieszczam mój rekordowy trade1:11
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mam nadzieje że wracam na dobre dzisiaj 4 zlecenia otworzyłem.
Niestety dzień kończe na minus 9
Po przerwie widać że troszke nie czujłem dzisiaj rynku
który dał mi pare szans na realizacje zlecenia natomiast ja nie potrafiłem tego wykorzystać sądziłem że cena dojdzie do pełnego poziomu no niestety nie udało się , ale samo wejście zaprezentowane w załączniku nie jest najgorsze w szczególności zwiększenie pozycji uważam za całkiem okey.
Niestety dzień kończe na minus 9
Po przerwie widać że troszke nie czujłem dzisiaj rynku
który dał mi pare szans na realizacje zlecenia natomiast ja nie potrafiłem tego wykorzystać sądziłem że cena dojdzie do pełnego poziomu no niestety nie udało się , ale samo wejście zaprezentowane w załączniku nie jest najgorsze w szczególności zwiększenie pozycji uważam za całkiem okey.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.