System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

Good Will Hunting pisze:Póki do szkoleń będziecie podchodzić jak do potencjalnej recepty na niekończące się zyski i świętego grala to naprawdę nie mamy o czym mówić, bo nie tak się to odbywa
Jak raz Ci muszę przyznać rację.
Good Will Hunting pisze:Zbyszek daje system, którym da się zarabiać
Hmm ale czy chociaż Ty znasz zaawansowane statystyki systemu? czy może narazie "wychodzi" a później "zobaczymy"...
Good Will Hunting pisze:Twoja nieporadność w czytaniu ze zrozumieniem jest wręcz przerażająca. Mój wniosek, że dla brokera MM nie ma różnicy czy skalpujesz czy grasz longterm był napisany w kontekście tego, że jeśli wygrywasz to za każdym razem możesz mieć pod górkę.
Taa dopasowuj dalej kontekst do tego co później napisałem...
Good Will Hunting pisze:Ale gdzie zaczynamy rozmawiać o Tobie i przede wszystkim.. gdzie są te niewygodne pytania?
może nie śledzisz wątku - poczytaj pytania zicmara... co do pytań to padały WIELE razy wcześniej.
zicmar pisze:Próbował wyłudzić ten system od jednego z moich kursantów, jak nic nie wskórał to zasypał mnie bardzo szczegółowymi pytaniami na priv.
no i jak zwykle...Zicmar przestań kłamać - muszę przyznać, że ciężko walczyć z Twoimi ciągłymi kłamstwami aczkolwiek rozumiem, że tylko w taki sposób możesz się bronić nie mogąc robić rzetelnej statystyki czy podać wyniki uczniów DARMOWEGO szkolenia....

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Hmm ale czy chociaż Ty znasz zaawansowane statystyki systemu? czy może narazie "wychodzi" a później "zobaczymy"...
Znam statystyki systemu trochę gorzej niż Zbyszek, bo byłem pewnie jednym z pierwszych uczniów. System w wersji przedstawianej przez zicmara z tego co go poobserwowałem na live nie miał praktycznie stratnych wejść. Tak jak pisałem - drzemie w nim spory niewykorzystany potencjał co rzecz jasna wcale nie koliduje z tym że w kształcie oferowanym przez Zbyszka system może przynosić niemałe regularne zyski. Czy będzie "wychodzić" kiedyś? Wszystko na to wskazuje że tak. Jeśli nagle nie nastąpi spisek brokerów w wyniku którego pojawi się jakiś zakaz używania średnich to system powinien działać bez zarzutu.
Taa dopasowuj dalej kontekst do tego co później napisałem...
Nie, lepiej jest kiedy ty zakładasz coś czego nie powiedziałem, bo przypuszczasz że lepiej wiesz co miałem na myśli.
może nie śledzisz wątku - poczytaj pytania zicmara... co do pytań to padały WIELE razy wcześniej.
W dyskusji ze mną nie padły żadne niewygodne pytania. Jeśli uważasz że padły one w dyskusji ze Zbyszkiem to mów do Zbyszka, a nie do "Was". Żadnych nas nie ma, to nie komunizm.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Good Will Hunting pisze:System w wersji przedstawianej przez zicmara z tego co go poobserwowałem na live nie miał praktycznie stratnych wejść
To chyba próba była za mała ;) poza tym Ty chyba sobie robisz no nie? Pytając o statystykę pytam o konktretne CYFRY i próbę z której zostały obliczone...jak rozumiem to jest 2R i skuteczność 99,9 ;) no nic tylko żyć nie umierać.

ps. poważnie panowie chyba czas kończyć tą bezowocną dyskusję. Przyjąłem do wiadomości, że dla was sensowna statystyka to 17 wejść a po 1 wejściu określa się, że u danego broka można skalpować...

ZICMAR jeśli nadal czujesz się pokrzywdzony i nie wiesz o co chodzi choć moim zdaniem nawet debil by zrozumiał bo każdy pisze Ci to wprost to przeczytaj moje posty ze strony 21 tegoż wątku.

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

To chyba próba była za mała poza tym Ty chyba sobie robisz no nie? Pytając o statystykę pytam o konktretne CYFRY i próbę z której zostały obliczone...jak rozumiem to jest 2R i skuteczność 99,9 no nic tylko żyć nie umierać.
Nie obliczałem żadnej próby czy czegoś podobnego. Nie zrozum mnie źle ale nie interesuje mnie to zupełnie. System znam dość długo i z obserwacji mogę Ci powiedzieć, że nie przypominam sobie na euro dolarze wejścia które byłoby stratne. Wiadomo zdarzały się fałszywki ale i te najpierw dawały zysk co przy odpowiednim ustawieniu BE nie kończyłoby się stratą. Oczywiście wszystkie wejścia nie były stratne teoretycznie, bo systemem MAX jako takim grałem może trochę ponad miesiąc i nie chciałbym się wypowiadać na temat jego skuteczności "na historii".

Mogę Ci za to powiedzieć jak to jest u mnie. W moim systemie - także opartym o średnie - wejść średnio miesięcznie na TF-ie M5 jest około 21 (badanie na przestrzeni 5 miesięcy od kwietnia do sierpnia w godzinach 7:00-18:00) i każde daje średnio 65 pipsów na dzień dzisiejszy. Jednak mój system nie ma wiele wspólnego z systemem Zbyszka. Jeśli chcesz pogadać ze mną o tym jak gram to w porządku, 20 tys. złotych na stół i jestem do Twoich usług do póki nie poznasz mojego systemu. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na pw, ja podaje Ci numer konta, przedstawiam Ci statement z mojego konta albo nawet daje hasło do podglądu w MT4 i jutro widzimy się na skypie. O systemie MAX nie chcę dyskutować, skalping moim zdaniem przez ostatnie dwa dni działał bardzo fajnie i na ten temat mogę się wypowiadać.

Dodano po 9 minutach:

A żeby było śmieszniej. Dla wszystkich zainteresowanych mam propozycję. Udostępnię swój statement każdemu kto tylko podpisze ze mną umowę w której zobowiąże się że w wypadku gdy okaże się że zyski będą wynosić równowartość podanej przeze mnie sumy będzie zmuszony wypłacić mi 100% podanej kwoty. Good Luck!
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

wiesz, szkoda, ze już konczysz w tym wątku, ja nie czuje się pokrzywdzony, bo niby czym? tym, że wdałem sie w polemike ze złodziejem cudzych systemów, sfrustrowanym nieudacznikiem, który nie jest w stanie określić jakim systemem gra, bo mu sie jeszcze zadnego nie udało opanować ani ukraść?
Kimś kto pieprzy bez sensu o jakichs statystykach a sam ich nie posiada. tak jak napisałem kiedyś " chłopiec demowiec "
Uffffffffff, i tak jeszcze napisze trader z dziurawymi gaciami

Ps, po raz kolejny przepraszam za swój niewyparzony jezor
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

@zicmar skoro system tak kosi to
statement to chyba żaden problem...?

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Zbyszku, nie omijaj kolejny raz mojej wypowiedzi :)

Dało by radę ukrócić w końcu to całe zamieszanie ? rzuciłem kilka propozycji - jak trzeba wymyśli się inne - dogodne dla Ciebie - cel - zakończyć dyskusje na temat średnich, które złe nie są, ale wymagają paru h opatrzenia się.

To jak będzie?

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Shadi nie omijam, tylko mi cisnienie nie trzyma nieraz, chetnie pogadam z Toba na priv
Zbyszek
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

zicmar pisze:Shadi nie omijam, tylko mi cisnienie nie trzyma nieraz, chetnie pogadam z Toba na priv
Zbyszek
Zbyszku,

jako twórca systemu i osoba szanująca swoje dobre imię, powinieneś raczej nie mi udowadniać o tym że system ma potencjał - ja o tym wiem.
Przemyśl sprawę nt. dokumentacji 20-30 pod rząd i kończymy dyskusję która toczy się od hm.. nie wiem już ilu.

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

zicmar pisze:tym, że wdałem sie w polemike ze złodziejem cudzych systemów, sfrustrowanym nieudacznikiem, który nie jest w stanie określić jakim systemem gra, bo mu sie jeszcze zadnego nie udało opanować ani ukraść?
Taa widzę znasz mnie.... nie ma co ;) SPŁYWAJĄ PO MNIE PIERODŁY KTÓRE WYPISUJESZ NA MÓJ TEMAT - dobrze wiemy, że to kłamstwa ale co Ci pozostało marny naciągaczu?
zicmar pisze:Kimś kto pieprzy bez sensu o jakichs statystykach a sam ich nie posiada
Ja akurat swoje znam ;) ale Ty ich znac nie musisz - jak zaczne sprzedawać to możesz mnie wtedy przypilnować leszczyku. Możesz wierzyć lub nie ale nie mam się czego wstydzić ;)
zicmar pisze:chetnie pogadam z Toba na priv
no tak wasze metody - już jeden wczoraj mi pisał, że mam lepiej zająć się rodziną... durny chłoptaś

ps. zacząłeś mnie wyzywać - jeden jedyny raz zniżę się do twojego marnego poziomu. Normalnie bym zgłosił do moda ale nie będę im zawracać głowy Twoją nędzną osobą.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 19:45 przez Ciekawy, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany