Jak raz Ci muszę przyznać rację.Good Will Hunting pisze:Póki do szkoleń będziecie podchodzić jak do potencjalnej recepty na niekończące się zyski i świętego grala to naprawdę nie mamy o czym mówić, bo nie tak się to odbywa
Hmm ale czy chociaż Ty znasz zaawansowane statystyki systemu? czy może narazie "wychodzi" a później "zobaczymy"...Good Will Hunting pisze:Zbyszek daje system, którym da się zarabiać
Taa dopasowuj dalej kontekst do tego co później napisałem...Good Will Hunting pisze:Twoja nieporadność w czytaniu ze zrozumieniem jest wręcz przerażająca. Mój wniosek, że dla brokera MM nie ma różnicy czy skalpujesz czy grasz longterm był napisany w kontekście tego, że jeśli wygrywasz to za każdym razem możesz mieć pod górkę.
może nie śledzisz wątku - poczytaj pytania zicmara... co do pytań to padały WIELE razy wcześniej.Good Will Hunting pisze:Ale gdzie zaczynamy rozmawiać o Tobie i przede wszystkim.. gdzie są te niewygodne pytania?
no i jak zwykle...Zicmar przestań kłamać - muszę przyznać, że ciężko walczyć z Twoimi ciągłymi kłamstwami aczkolwiek rozumiem, że tylko w taki sposób możesz się bronić nie mogąc robić rzetelnej statystyki czy podać wyniki uczniów DARMOWEGO szkolenia....zicmar pisze:Próbował wyłudzić ten system od jednego z moich kursantów, jak nic nie wskórał to zasypał mnie bardzo szczegółowymi pytaniami na priv.