System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Pozwoliłem sobie zaraportować powyższy post użytkownika Ciekawy ponieważ pomawia on o oszustwo innych użytkowników tego forum bez jakichkolwiek wyraźnych dowodów. Jako że gmod bierze udział w dyskusji w temacie to mam nadzieję na szybkie rozwiązanie tej sprawy ponieważ powyższe oskarżenia naruszają obowiązujący w Polsce kk. i mogą być podstawą do wszczęcia postępowania sądowego. Nie widzę jakichkolwiek podstaw aby regulamin niniejszego forum nie uwzględniał zasad zawartych w kodeksie karnym.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Użytkownik nikogo nie pomawia, nikogo nie wskazuje a jedynie pokazuje że takie statystyki nic nie dają bo można je łatwo zmanipulować.Pozwoliłem sobie zaraportować powyższy post użytkownika Ciekawy ponieważ pomawia on o oszustwo innych użytkowników tego forum bez jakichkolwiek wyraźnych dowodów.
Proszę wskazać treść która kogokolwiek z imienia/nazwiska czy nicka pomawia.Jako że gmod bierze udział w dyskusji w temacie to mam nadzieję na szybkie rozwiązanie tej sprawy ponieważ powyższe oskarżenia naruszają obowiązujący w Polsce kk. i mogą być podstawą do wszczęcia postępowania sądowego
W tym momencie sam zacząłeś mnie pomawiać o jakieś manipulacje.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Pomawiać Ciebie? Przeciwnie, liczyłem tylko na szybkie rozwiązanie tej sprawy albo w stronę a - dajemy ostrzeżenie, albo w stronę b- nie dajemy ostrzeżenia. Wybrałeś drogę b i w porządku, mam tylko nadzieję że moje dalsze raporty będą równie szybko rozpatrywane co tej powyżej.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
A ja mam trochę bardziej ogólne pytanie które jest po części spowodowane tą niekończącą się batalią o pokazanie statystyk itp. a mianowicie, która z osób reklamujących szkolenia w tym dziale przedstawiła statystyki, lub wyciąg z platformy pokazujący jej grę przez dłuższy czas? pytam o to bo jestem na forum od niecałych 2 lat i nie przypominam sobie takiego czegoś, być może przegapiłem.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
xmmm pisze:która z osób reklamujących szkolenia w tym dziale przedstawiła statystyki, lub wyciąg z platformy pokazujący jej grę przez dłuższy czas?
to o czym tu jest rozmowa?Good Will Hunting pisze:Nie przypominam sobie takiej osoby.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Wątek od strony marketingowej itd faktycznie jest zle prowadzony, ale, chcecie statystyk ok, macie prawo, ja to rozumiem, ktoś chce, pokaże bądz nie, tez jego prawo, ale w takim razie jest to jedyny wątek o szkoleniu w którym tak zajadle atakuje sie o statystykę , w takim razie jest tu też parę innych watków i tam jakoś brak statystyk nikomu nie przeszkadza, tym bardziej że jedno z ostatnich szkoleń ( eksperyment ) ma kosztować potem kilka tys , więc czemu tam nikt się nie burzy ?
Może dlatego, że chociaż STARAJĄ się odpowiadać na pytania? U was wygląda to tak:Microbi pisze:więc czemu tam nikt się nie burzy ?
- mam pytanie co do skuteczności strategii........
- spadaj stąd nie brudź wątku - g....o z Ciebie a nie trader i w dodatku jeszcze demo... Ty piiii piiii piii

albo tak:
- wiecie, że pokazywanie uciętego wykresu balance z 20 transakcji jest nie zbyt miarodajne?
- kolejny truteń. Dzisiaj widziałem słonia.
REASUMUJĄC: my o jednym - Wy o d...e marynie.
Chciałbym tylko przypomnieć, że sam AUTOR wątku zdecydował się wyszkolić za free kilka osób w ramach eksperymentu w odniesieniu do zarzutów jakoby ten "system" był zbyt uznaniowy - jak narazie oprócz Cyba jest CISZA....
ps. pokazcie coś SENSOWNEGO i przestańcie prowadzić kłamliwy marketing to sam poprosze moda o usunięcie moich postów...
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 12:40 przez Ciekawy, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja mysle ze to taka strategia handlowa "byle jak byle by gadali"Microbi pisze:tam jakoś brak statystyk nikomu nie przeszkadza, tym bardziej że jedno z ostatnich szkoleń ( eksperyment ) ma kosztować potem kilka tys , więc czemu tam nikt się nie burzy ?
jest grupa PRO i grupa CONTRA
watek sie rozwija
ludzie podbijaja
z odslon wynika ze popularniejszy niz niejeden journal

Nie wierz w trendy.