Ciekawy mam jedno pytanie, do Ciebie kolego przesympatyczny.
Czy jak chłopaki wrzucają sobie wyniki to mógłbyś przestać pierniczyć swoje mądrości i zachować czystość wątku
Jednego czego nie lubię w ludziach to to, że większość nie myśli długoterminowo. Żyją tylko tu i teraz i nie ma nic więcej.
Zastanów się chłopie, tylko tak na poważnie. Jeżeli chłopaki zamieszczają wyniki i będą zamieszczać je dalej to czy Twoja próba 7128361 zagrań z czasem nie będzie osiągnięta? Może zajmie im to tydzień, może dwa ale na bank to zrobią, bo każdego dnia tym grają.
Więc apeluje daj tematowi wskoczyć na ten nowy poziom o który tak zabiegasz bo robisz brud, że czytać się odechciewa. Sam gdybym miał czas, to bym próbował grac 10 sek, ale niestety go nie mam na dziś dzień, więc chciałbym obserwować z dziecięcą ciekawością jak ludzie sobie radzą na takim interwale w czystym nie zaśmieconym temacie, bo być może sam się kiedyś z tym spróbuje.
Pozdrawiam serdecznie
Damian.
===edit===
Ciekawy
Myślisz ze Twoje posty nie są debilne

Są są, tak mi się z Ciebie śmiać chce ze zajadów dostaje, walcz walcz tupnij nóżka może ktoś spełni życzenia wielmożnego pana. No napisz coś jeszcze