FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Byłbym w stanie uwierzyć, że to wszystko wina samego brokera gdyby takich skarg wczoraj było przynajmniej dwie lub trzy natomiast Twoja jest jedyna, co sugeruje mi myśleć, że były to albo tylko chwilowe problemy z serwerem po stronie brokera lub Twojego łącza bądź providera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: GECK »

Dziwne. Przed chwilą złożyłem zlecenie sell (platforma ECN). Chwilę po tym rozłączyło mnie i nie mogę się w tej chwili zalogować. Dostaję komunikat "Could not connect to server, please check your internet connection.". Do innych broków mogę się normalnie logować więc nie mam żadnych problemów z netem. Ktoś coś wie o co chodzi?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

GECK pisze:Przed chwilą złożyłem zlecenie sell (platforma ECN).
Jeśli chcesz coś zrobić ze zleceniem (np. ustawić SL, zamkąć...) to zadzwoń do Trading Roomu:
Tel: +357 25 969 239
GECK pisze:Dostaję komunikat "Could not connect to server, please check your internet connection.".
Wcześniej nie miałem włączonego ale teraz spróbowałem i weszło. Włącz i wyłącz platformie i tak kilka razy - powinno wskoczyć...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Mam to samo od kilku minut :|
Pierwszy raz od miesiąca usiadłem potreidować i akurat dzisiaj musiała byś jakaś awaria :? ehhh
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

raposo pisze:Jeśli chcesz coś zrobić ze zleceniem (np. ustawić SL, zamkąć...) to zadzwoń do Trading Roomu:
Tel: +357 25 969 239
Zamknąłem ale co z tego jak i tak poniosłem stratę. Mogę to w jakiś sposób reklamować? Gdybym miał dostęp do platformy zamknąłbym sobie wcześniej tą pozycję. Porażka.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

GECK pisze:Mogę to w jakiś sposób reklamować?
Możesz spróbować to reklamować. Całą sytuację opisz wraz ze screenem oraz logami i prześlij do FxPro lub jeśli konto cTrader jest pod nami to do Jekerta (janusz.ekert@forexclub.pl), a zobaczymy co da się zrobić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

bambus
Stały bywalec
Stały bywalec

Poślizgi na danych

Nieprzeczytany post autor: bambus »

Witam serdecznie :)

Czy ktoś z osób które używają platformy MT4 Fxpro może podzielić się opinią jak wygląda sprawa poślizgów i reqoutów podczas danych u tego brokera, tzn wiem że na pewno są tylko jak duże, czy zlecenie oczekujące się realizują z jakimś dużym poślizgiem, czy w ogóle się realizują:) Generalnie interesuje mnie gra na danych i chciałbym wiedzieć jak to wygląda u tego brokera?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Myślę, że problemem będzie precyzyjne udzielenie odpowiedzi na to pytanie z racji, że wszystko zależy od reakcji rynku i danych... Przeważnie jest to loteria.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

raposo pisze:Możesz spróbować to reklamować.
Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Przesłałem reklamację na support@fxpro.pl jak poleciła mi Pani z Live Chatu. Dostałem informację, że moja reklamacja została przekazana do działu compliance i zostanie rozpatrzona tak szybko jak to możliwe.

Dzisiaj otrzymałem zwrot pieniędzy. Duży plus dla FxPro za szybkie działanie.

wegiel
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: wegiel »

Mam pytania odnonsie platformy MT4 na FxPro Jako że jestem początkujący załozylem konto demo. Pierwsze pytanie. Czy jest jakis klawisz na szybkie zamknięcie transkacji bo cały czas męcze sie z podwójnym kliknieciem i czesto trace na tym troszke. Odpowiedz na drugie pytanie staralem sie znaleźć ale chciałbym oficjalnego potwierdzenia od osoby, która gra na FxPro MT4 ile trzeba EUR wpłacic aby mozna bylo zacząć gre na live? I jeszcze jedno jak najlepiej to zrobić po przez konto walutowe a może inaczej? Licze na jakies wskazowki.

ODPOWIEDZ