System MAX - reaktywacja WATEK MODEROWANY

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

zicmar pisze:Witam,
jest na tym Forum bardzo duża grupa osób, dla których skuteczne inwestowanie za pomocą samych średnich jest czystą herezją i zajadle od początku atakują ten wątek. Jeżeli pojawią się jakiekolwiek screeny, natychmiast atak, żądanie pokazania statmentów, podpięcia sie pod myfx, wszystko po to aby jątrzyć, podważać i znięchęcać tych, którzy decydują sie w tym wątku pokazywać swoje zagrania.
LOL
Po pierwsze: nie atakują średnich tylko to szkolenie które ma g.. marketing, i wątek w którym jest ponad 20 stron niczego. Mówi to sam za siebie.
Po drugie nic nie zostało pokazane i większość chciałaby zobaczyć coś co zaprezentuje wyniki (statmenty etc nie są do jątrzenia tylko dla potwierdzania ale jak widać bronisz się tu nogami i rękami aby nic nie pokazać - bo nie ma co i to jest oczywiste). Wystarczyłoby małe konto i zaprezentowanie - ale nie ma co zaprezentować i ten wątek jest tego dowodem. Sprawa jest prosta jak drut - brak statmentu brak wiarygodności.
Pokazanie swoich zagrań powinno się odbywać w osobnym wątku (to nie jurnal), a wyrywkowe trady są tak samo istotne jak temperatura w mojej lodówce..
zicmar pisze:Chciałbym, aby dotarł ten sposób trejdowania do jak największej grupy osób,
Sezon na łosia czas zacząć..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Tig, widocznie masz ch.. lodówke, polecam szkolenie u mnie to zarobisz na nową szybko, marketing do d..., fakt, przyznaje, ale być może mi na tym aż tak bardzo nie zależy, wynająłbym specjalistę, ale uznałem, że prawda sama sie obroni, więc nie ma co sie jeżyć, tylko przyjąć z pokorą fakt, że na średnie idzie zarabiać i to co ja mam do powiedzenia, wielu ludziom pomaga spojrzeć na rynek z nowej perspektywy i i nikomu nie robi krzywdy, skoro wiekszość z tych osób, które tu wklejają swoje screeny ( poza Cybem i paroma innymi doświadczonymi traderami ) miała do tej pory duże problemy , żeby cokolwiek wyszarpać z rynku a teraz chwalą sie swoimi wejściami, więc nie krytykuj Sznowny Modzie, tylko spojrzyj ich oczami, przeproś za niestosowne ataki na tych ludzi i życz im powodzenia, bo juz pierwszy krok zrobili a teraz tylko wytrwałości im potzreba a nie chamskiej krytyki
Z wyrazami szacunku
Zicmar
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

zicmar pisze:ale uznałem, że prawda sama sie obroni
:D
Prawda? Jaka prawda? lanie wody to lanie wody..
zicmar pisze:nie ma co sie jeżyć, tylko przyjąć z pokorą fakt, że na średnie idzie zarabiać i to co ja mam do powiedzenia
Nikt nie twierdzi że się nie da, ale wciskanie kitu już zrobiło się nudne. Nie zaprezentowałeś produktu więc się nie dziw reakcji. Milczałem przez długi czas bo niby nie wypada, ale z drugiej strony jestem tu po to aby chronić użytkowników.
zicmar pisze:przeproś za niestosowne ataki na tych ludzi i życz im powodzenia
To ja się zapytam gdzie? Gdzie te moje ataki na tych użytkowników? Śmiech na sali..
zicmar pisze: nie chamskiej krytyki
Krytykuje to co i jak sprzedajesz, jak mówisz prawda sama się obroni - a prawda jest taka że nie masz nic do zaprezentowania. Liczą się liczby a nie słowa..

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

Tig3r pisze:a wyrywkowe trady są tak samo istotne jak temperatura w mojej lodówce..
zicmar pisze:Tig, widocznie masz ch.. lodówke, polecam szkolenie u mnie to zarobisz na nową
Zicmar muszę przyznać, że chyba źle Ciebie oceniałem -> posądzałem Ciebie o matactwo a tymczasem okazuje się, że Ty po prostu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... :wall:

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Ciekawy...... w dalszym ciągu zle mnie oceniasz, przyzwyczaiłem sie juz do tego :wink: , a głowa w mur to mozesz napieprzac do woli, i tak Ci to nic nie da :D
Tig, tak z Ciekawości.. a kogo Ty chronisz?
I przed czym?
I po co?
A może nadszarpniete własne Ego?
Statystyki? tu jest tyle screenów z wejściami od przeróżnych osób, ze chyba nie ma watpliwości, chyba, że wszyscy są w zmowie ze mną i jest to jakiś gigantyczny spisek......... :wink:
Tig, prosze wyhamuj, ja sam siebie nie zachwalam, gdyby to były tylko i wyłącznie moje screeny to ok...., czy nie widzisz, że tych osób przybywa? Tu masz statystyki i liczby a nie sfabrykowane statementy
I kto tu ma walic głową w mur?
Pozdrawiam
Zbyszek
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Mnie w zasadzie interesuje tylko jedna rzecz. Mianowicie, czy Ty Zbyszku jako autor systemu, nie mógłbyś w końcu ukrócić całą tą przepychankę słowną poprzez zebranie tego wszystkiego do kupy i w jednym poście w ogarnięty sposób zaprezentowania systemu? Tak ciężko? Czy zadowala Ciebie właśnie owa przepychanka.
Dobrze wiesz, że nie zakończy się to - więc zrób coś z tym bo już powoli nudno się robi zaglądając tu.

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

zicmar pisze: ja sam siebie nie zachwalam
zicmar pisze:Chciałbym, aby dotarł ten sposób trejdowania do jak największej grupy osób, dlatego przedłużam promocję i zapraszam chętnych
:lol: promocje jak w marketach.
Gdybyś przedstawił produkt to bym Ci pogratulował a tak po prostu wychodzi że chcesz naciągać ludzi na jakieś tam szkolenie niepoparte własnymi wynikami.
zicmar pisze:Tu masz statystyki i liczby a nie sfabrykowane statementy
Statystyki.. :lol: Nie będę tego komentował bo tu już przeszedłeś sam siebie :) ..
zicmar pisze:a kogo Ty chronisz?
Użytkowników tego forum przed naciągaczami - aby każdy mógł zobaczyć za jaki produkt chce mu się sprzedać.
Jako moderator wypada mi zapytać o legalność Twoich szkoleń. Czy można poprosić o informacje w tym zakresie?

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

zicmar nie wiem czy kiedykolwiek zrozumiesz o czym piszemy więc pozwolę sobie pokazać - założyłem nawet demo w tym celu...
Obrazek
i tak właśnie to robicie....

a tutaj cała prawda...
Obrazek

Oczywiście w pierwszym screenie wyniki pipsowe się zgadzają - a jakże robione na 3 lotach ;)

rozumiesz już dlaczego to co Ty prezentujesz to shit? nie można z tego statystyki jakiejkolwiek zrobić....

EDIT: Shadi shit tyczy się rzekomych statystyk...

Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 11:13 przez Ciekawy, łącznie zmieniany 2 razy.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Ciekawy pisze: rozumiesz już dlaczego to co Ty prezentujesz to shit? nie można z tego statystyki jakiejkolwiek zrobić....
Nie nie, tu trochę poszedłeś za daleko - gwarantuję Ci że da się tym zarabiać, ale to bardziej zależy od Ciebie niż od genialności systemu. Opatrzenie się jest podstawą.

Edit. Reup.Ciekawy - a tu masz rację :)
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 11:14 przez Shadi, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany