Hmm jedną osobe za 500 zł to ok,a 5 osób za 500zł to już jest ****,jak można zarabiać na tym...za 2.500zł to trzeba w Polsce harować jak wół a on od tak to zgarnia...skandal...candleelephants2 pisze: z całym szacunkiem ale jak dla mnie taka wypowiedź to że szkolisz z "nudów" i dla "satysfakcji" a kasa nie ma znaczenia i bierzesz 16 osób od grupy za te marne 500zł (16*500 = 8000zł!) to jest dla mnie bulshit !
rozumiem gdybyś brał jedną czy dwie osoby i szkolił ją przez miesiąc za te 500zł... można by to traktować poważnie.
i jeszcze
Tylko w jakim celu mają zabiegać,jak możesz wyjaśnij mi to? powinni zakładać takie tematy żeby tacy i inni tylko najeżdzali,obrażali jak można brać za to kasę,że podrobione statementy,że mają to robić ZA FREE i inne bzdury ?candleelephants2 pisze:jeszcze bardziej dziwi to, że z ludzie, którzy pytają o statmenty czy podpięcie myfxbooka stawiani są często na tym forum w świetle jakiś oszołomów którzy niewiadomo czego oczekują. A to nie oni powinni zabiegać o takie rzeczy.
Ludzie...żal Wam dupy ściska że aż głowa mała...Uważacie że też to możece robić? to spróbujcie swoich sił.Jeżeli ktoś płaci za to szkolenie przyjmijmy 1000zł,i jest po nim bardzo zadowolony,jest wdzięczny szkolącemu to co więcej trzeba? wrócić po roku i pokazać Wam jego wyciąg czy aby napewno ?
Na siłe próbujecie wyciągnąć co się da,bo boicie się że kase stracicie? nie prościej napisać do jednego czy drugiego i sięjakoś dogadać,płacić w ratach,i wtedy ocenić czy było warto? na co wy liczycie...