Stosuję to za dużo powiedziane, ja się jej uczę, system wymyśliłem w połowie zeszłego tygodnia. Ale że najlepiej uczyć się w praktyce, a dziennik daje mi dodatkową motywację, żeby wejścia były dobre, to sobie jest.
Nie wiem ile osób z tego forum, oprócz ciebie i magica, zna i stosuje tę metodę, ale raczej niewiele albo wręcz nikt, więc jak nie ma pytań, to screenów nie wrzucam, bo i po co? Na pewno nikogo nie będę namawiać, bo książka jest rzeczywiście bardzo szczegółowa, i przeznaczona dla nadzwyczaj zdeterminowanych miłośników fal. Jak ktoś chce się uczyć Wave Theory, ale tak naprawdę mu się nie chce, nie dojdzie nawet do 4. rozdziału.

Wymięknie.
Ale niech będzie, screen dzisiejszy, tzn wczorajszy. Moim zdaniem wszedłem na początku fali B fali B (albo 2) zamiast C fali B (albo 2) i stąd SL. Teraz wydaje się być dobre wejście na longa, ale ja już nie mogę, bo na taki wariant system przewiduje tylko jedno SL.
I tyle.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl