Ku chwale Lindsay Lohan
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
The Neely Method jak na razie zupełnie mnie przerasta, nie mogę się przebić przez te wszystkie szczegóły, zasady, wyjątki itp. Mam nadzieję, że uda się ją opanować do Świąt.
Teraz czekam na odwrócenie trendu EUR/USD, choć być może to błąd. Ale cóż, gram jak umiem, na razie z mizernym skutkiem.

Teraz czekam na odwrócenie trendu EUR/USD, choć być może to błąd. Ale cóż, gram jak umiem, na razie z mizernym skutkiem.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
-
- Gaduła
- jasonbourne
- Pasjonat
E/U long 1,3775 SL 10
Niezależnie co się stanie z tą pozycją robię sobie przerwę do końca września. Nic jeszcze nie umiem z tej metody, jestem dopiero w 5. rozdziale, a moja radosna improwizacja prowadzi jak widać prosto do katastrofy.
Wznowienie dziennika 03.10.
SL już na BE
Niezależnie co się stanie z tą pozycją robię sobie przerwę do końca września. Nic jeszcze nie umiem z tej metody, jestem dopiero w 5. rozdziale, a moja radosna improwizacja prowadzi jak widać prosto do katastrofy.
Wznowienie dziennika 03.10.

SL już na BE
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Wpadłem tak przypadkiem w ten dział, bo tylko jeszcze tu mnie dzis nie było..jeszcze.. mysle pewnie i tak bedzie nuda.. a tu mile zaskoczenie.
ja mam pytanie.. albo moze sugestie..
Wiele technik pruboje sie przeniesc z rynku akcji,futures itp na fx.
Co uwazam za kompletnie bledne.
Przykładow masa.. najlepszy pivoty.
Do tego dolaczylbym tez Eliotowskie teorie.
Nie chce calkiem zanegowac Eliota na fx, ale uwazam ze Fx ma zbyt wiele "wymiarow" co wynika z duzej korelacji i to tworzy impulsy, ktore sie przenikaja ale trudniej je rozpoznawac jako faktyczne punkty pewnej teorii. Takie reflekcje snułem przy okazji Ganna.
Przejscie na inny rynek mniej skolerowany mi pomoglo.
Chodzi mi o to, ze takie cos moze bardzij pomoc jakos zaklasyfikowac sensownosc systemu,teorii a nie odrzucac ja z wyzej wspomnianych powodow i dawac sugestie ze to nieciekawe.
Wiem ze na fx to dzwignia itd.. ale no.. moze trzeba czasem patrzec wlasnie w ten sposob.
Dlaczego tylko FX? Albo glownie ?
Sa towary, akcje itd.. moze pogrupowac, zeby nie opminac tego problemu w ocenie ew. skutecznosci ?
Oprawa wizualna mnie powala w tym journalu..

ja mam pytanie.. albo moze sugestie..
Wiele technik pruboje sie przeniesc z rynku akcji,futures itp na fx.
Co uwazam za kompletnie bledne.
Przykładow masa.. najlepszy pivoty.
Do tego dolaczylbym tez Eliotowskie teorie.
Nie chce calkiem zanegowac Eliota na fx, ale uwazam ze Fx ma zbyt wiele "wymiarow" co wynika z duzej korelacji i to tworzy impulsy, ktore sie przenikaja ale trudniej je rozpoznawac jako faktyczne punkty pewnej teorii. Takie reflekcje snułem przy okazji Ganna.
Przejscie na inny rynek mniej skolerowany mi pomoglo.
Chodzi mi o to, ze takie cos moze bardzij pomoc jakos zaklasyfikowac sensownosc systemu,teorii a nie odrzucac ja z wyzej wspomnianych powodow i dawac sugestie ze to nieciekawe.
Wiem ze na fx to dzwignia itd.. ale no.. moze trzeba czasem patrzec wlasnie w ten sposob.

Dlaczego tylko FX? Albo glownie ?
Sa towary, akcje itd.. moze pogrupowac, zeby nie opminac tego problemu w ocenie ew. skutecznosci ?
Oprawa wizualna mnie powala w tym journalu..

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- jasonbourne
- Pasjonat
Tutaj będą tylko i wyłącznie zagrania na EUR/USD, zresztą teraz nie gram na niczym innym, na takim etapie rozwoju systemu nie ma sensu.reptile pisze:Dlaczego tylko FX? Albo glownie ?
Oczywiście, można na 1000 sposobów tłumaczyć, dlaczego wynik jest taki a nie inny, ale chyba szkoda czasu. Jest jak jest, mam co robić, na razie nie widzę ani jednego powodu, aby negować The Neely Method.
Mam nadzieję, że z czasem ciekawe będą nie tylko zdjęcia.
To mój trzeci dziennik (drugi na tym forum), jak na razie żaden nie skończył się na minusie, ale cóż, może akurat tutaj będzie inaczej?
Tylko co wtedy powie Lindsay Lohan?