Egzamin
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Taki pytanie. Czy przed wejściem zastanawiałeś się / próbowałeś szukać skąd się wzięła ta - jak ty to nazywasz - lampa? Wydaje mi się, że postąpiłeś trochę pochopnie, bo gdybyś rzeczywiście wiedział co wywołało taki gwałtowny ruch to raczej nie grałbyś licząc na to, że cena wróci do poziomu z którego się wybiła. Rzecz jasna nie chciałbym podważać tego, że rzeczywiście jesteś w stanie zarobić na tym wejściu (jak na każdym zresztą). Wydaje mi się, że to był zbyt pochopny ruch, zwłaszcza że cena franka ma być rzekomo ustabilizowana na tym poziomie.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Chwilę potem SL.
Pewnie padnie propozycja bym zastanowił się dlaczego w tym przypadku SL. Po fakcie zawsze znajdzie się wytłumaczenie. Otóż w tym przypadku było to wybicie z flagi. Był retest i teraz jest droga na 350 pipsów w górę otwarta. Ciekawe czy uda mi się gdzieś się podpiąć.
Wykres H4. Jak cena tam była nie miałem zaznaczonego SD wskazanego strzałką. Lepiej widać poziomy już po reakcji. Na m5 nawet był pinbar.
Widzę, że tą metodą byłbym jak na razie na plus ale.... dwa razy BE wywalił i nie dał zarobić, 2 sygnały przegapione. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przecież dopiero trzeci dzień.
Pewnie padnie propozycja bym zastanowił się dlaczego w tym przypadku SL. Po fakcie zawsze znajdzie się wytłumaczenie. Otóż w tym przypadku było to wybicie z flagi. Był retest i teraz jest droga na 350 pipsów w górę otwarta. Ciekawe czy uda mi się gdzieś się podpiąć.
Wykres H4. Jak cena tam była nie miałem zaznaczonego SD wskazanego strzałką. Lepiej widać poziomy już po reakcji. Na m5 nawet był pinbar.
Widzę, że tą metodą byłbym jak na razie na plus ale.... dwa razy BE wywalił i nie dał zarobić, 2 sygnały przegapione. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Przecież dopiero trzeci dzień.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
243,09$, 70,9 pipsów. Ja chcę tak codziennie.
http://www.myfxbook.com/pl/members/Pips ... yka/130522
Tam w historii można zobaczyć moje wejścia starym sysem, są obrazki do każdego wejścia. To była męka. Mam nadzieję, że moje dzisiejsze granie będzie równie skuteczne w inne dni. Dziś już muszę kończyć ale nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia.
http://www.myfxbook.com/pl/members/Pips ... yka/130522
Tam w historii można zobaczyć moje wejścia starym sysem, są obrazki do każdego wejścia. To była męka. Mam nadzieję, że moje dzisiejsze granie będzie równie skuteczne w inne dni. Dziś już muszę kończyć ale nie mogę doczekać się jutrzejszego dnia.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2011, 21:50 przez Fesiek, łącznie zmieniany 1 raz.