Witam ponownie. To mój drugi journal. Będę tu zamieszczał swoje setupy na bazie SD + PA.
Chcę się sprawdzić czy przez trzy miesiące uda mi się wyjść na plus.
Pierwsze wejście na Ejku.
Szybko jednak spada a na h4 sytuacja wygląda raczej spadkowo. Stop przesunięty na -6. Nie wycięło ponieważ konto w AM standard a tam SL min 5 pipsów. Zanim przestawiło cena trochę spadła i stop jest na -8.
Egzamin
- mysje_hood
- Gaduła
mysje_hood a jakże
Od Adama.
Konto demo. Trzy miesiące. Jak wyjdzie dobrze wtedy real.
MM jest takie:
Ryzyko na transakcje 1%. Przy R zbliżającym się do 2 (niebieskie kreski - przerobiony fbo) Luktom przestawia na zero. Przy R=3 przestawia na R=2. Po przebiciu R=3 sam przestawiam na R=3 i dalej czekam na nowe dołki.
MM connector to EA do sterowania MT z komórki gdy nie ma mnie w domu na wypadek jak by jakaś pozycja została otwarta a ja musiałbym wyjść. Niestety nie działa ze względu na rodzaj neta z jakiego korzystam. Dobrze, że przypomniałeś, zaraz go wywalę.

Konto demo. Trzy miesiące. Jak wyjdzie dobrze wtedy real.
MM jest takie:
Ryzyko na transakcje 1%. Przy R zbliżającym się do 2 (niebieskie kreski - przerobiony fbo) Luktom przestawia na zero. Przy R=3 przestawia na R=2. Po przebiciu R=3 sam przestawiam na R=3 i dalej czekam na nowe dołki.
MM connector to EA do sterowania MT z komórki gdy nie ma mnie w domu na wypadek jak by jakaś pozycja została otwarta a ja musiałbym wyjść. Niestety nie działa ze względu na rodzaj neta z jakiego korzystam. Dobrze, że przypomniałeś, zaraz go wywalę.
Fesiek trochę już w tym siedzisz,więc nie mam zamiaru Cię pouczać czy coś w tym stylu,ale po co grać na demo? Jesteś w stanie stwierdzić że nie robi to dla Ciebie różnicy? bo na demo spadek z +20 do +1 nie jest wielkim szokiem,i sobie czekasz aż wybije znowu do 30 i możesz spokojnie zamknąć,na realu jednak coraz bardziej do mnie dochodzi,że każde 2 pipsy to już coś,i czasem lepiej to wziąć niż po raz kolejny złapać SL.
Powodzenia
Powodzenia
Żeby się sprawdzić czy to granie to szczęście czy wyuczone zasady. Jeśli na prawdziwej kasie zarobiłbym ale wiedziałbym, że to szczęście to nie byłbym zadowolony. Na dzień dzisiejszy bardziej zależy mi na wyuczeniu się zasad i ich stosowaniu niż na pieniądzach. Trzy miesiące szybko zlecą.Songo89K pisze:po co grać na demo?
Edit:
Wycięło Audi na zero.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.