Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

u mnie też tak jest w tej chwili
ale dawno na tą parę nie zwracałem uwagi wiec nawet nie wiem od kiedy jest taki spread

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

0.6 pipsa na usdjpy teraz w am pro
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

czy u was też nadal spread na UJ wynosi 2 pipsy czy może oni przestali mnie lubić?

Dodano po 13 minutach:

ps. jaki jeszcze broker oferuje 1:500, i Usd/jpy 1 pips spreadu i posiada konto w polsce, aby nie bylo koniecznosci przelewow miedzynarodowych?

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Zmień sobie konto na AM PRO i koszty będą podobne do 1 pipsa spreadu.
A innego takiego brokera nie ma z PLN i bez international transfers.
Z zagranicznych jest kilku.

Awatar użytkownika
schwede
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: schwede »

Nie mogę dokonać żadnej transakcji kupna/sprzedaży wyskakuje mi komunikat z okienkiem Processing order : Request was rejected trade disabled o co kaman? mam otwarte pozycje i nie mogę wogóle ich zamknąć ani otworzyć nowych poprzez aplikacje webową a od 3 tygodni z niej korzystam dokonałem kiludzięsieciu transakcji a połowa z nich zaliczona jako pkt w Admiral Club, a tu taki grzyb i nie dostałem bynajmniej żadnej informacji o zamknięciu konta czy coś w tym stylu.
Tu kliknąlem na sprzedaż eur/usd i takie coś wyskakuje na każdym instrumencie jaja,gdy chce zamknąc transakcje otwarte w piątek to samo . Wspomne nawiasem o handlu zlotem po prostu porażka o ile można otworzyć pozycje ustawiajac odchylenie to zamknieciem nie ma takiej opcji w piatek z 7 razy mi odrzucilo bo cena ciagle sie wachala i w sumie jest tak z kazdym tradem u nich na złocie, tak wiec zyskowna transakcja przerodziła się w stratę, lub czasem trzeba 7 razy na upartego kliknąć zamknij rekwot zamknij mowa o handlu na ich webowej wersji bo tradycyjnego mt4 na kompie nie mogę używać choć sprawa ma się tak samo na mt4 wersji mobilej rekwot za rekwotem.A ten ich 1 pips na eur/usd to kpina pod czas lekkiego szarpania na rynku skocznego o pare pips ciągle rekwot.. 3 tygodnie gry poprzez wersje webowa i nagle nie mogę dokonać żadnej operacji takie rzeczy są niedopuszczalne pozostaje mi bierne oglądanie notowań bez mozliwości zawierania i zamknięcia transakcji już otwartych!!!!!! przestrzegałbym przed wsadzaniem tu większych kwot
Nawet nie mogę ustawić tp na otwartej transakcji Cena bodaj 1818.50 i odchylenia wymagane przez nich 120 p wiec dałem jeszcze niżej 1814 niż przez nich sugerowane 1817.

Dodano po 1 godzinach 33 minutach:

Wszystko wróciło do normy, tak czy owak niesmak pozostaje bo odrzucanie zleceń miałem od wczoraj. Pozostaje zachowanie należytej ostrożności, pierwszy raz z takim czymś się spotkałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Giełda to gra o sumie dodatniej, gdy ktoś traci to ktoś inny zarabia-Punkt widzenia brokera. Giełda to gra o sumie ujemnej dla stron otwierających pozycję i dodatniej dla brokera. Mój punkt widzenia.
brak otwartej pozycji to też pozycja

pater30
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pater30 »

Witam, jak otworze rachunek admiral standard i wplace sobhie przykladowo 50 ojro, to dzwignia automatycznie ustawi sie na 1:500? Z tego co tu czytam taki duży lewar nie jest chwalony i wolalbym miec 1:200, tak jak np na GO4X( tylko tam trzeba wplacic min 1000zł);/

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Można sobie modyfikować lewar w każdej chwili a zmiana jest natychmiastowa bez czekania.

rybat
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rybat »

Witam

Czy ktoś ostatnio wypłacał środki z konta standard? Mam mały kłopot gdyż po wpisaniu wszystkich danych system wymaga ode mnie adres banku. Jaki bym nie wpisał to wypłata i tak nie chce się zrealizować:/ Może ktoś pomóc?

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

nie może być polskich znaków w adresie banku
tylko wtedy krzyczy o to pole

rybat
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rybat »

Dzięki wielkie za pomoc :)