Pie
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
Masz rację. Daily ZL powinno dać jakieś odbicie. Long term idziemy w górę, ale dzisiaj jest szansa, że skończymy w dół.
Ja akurat dzisiaj skalpuje SR więc nie skupiałem się na wyższych TF'ach przesadnie. Mam tylko pojęcie gdzie jestem bo nie chce wpaść pod jakiś nóż
Dzień jest przyzwoity, ale nie lubię tyle siedzieć w zleceniach czekając na pipsy. Do tego ten konsolidacyjny, niezdecydowany charakter godzin 12:00 - 14:00. Obrzydliwe.
Ja akurat dzisiaj skalpuje SR więc nie skupiałem się na wyższych TF'ach przesadnie. Mam tylko pojęcie gdzie jestem bo nie chce wpaść pod jakiś nóż
Dzień jest przyzwoity, ale nie lubię tyle siedzieć w zleceniach czekając na pipsy. Do tego ten konsolidacyjny, niezdecydowany charakter godzin 12:00 - 14:00. Obrzydliwe.
-
- Gaduła
Wszystko co przynosi pipsy jest poprawne. Jeżeli pytasz się czy poprawne jakąś metodą to będziemy w stanie się odnieść.
(Tak jak Ci pisałem VP) SHORT @ 1.4512 target na którymś z poprzedzających estrem, albo BE. Risk free trade.
Idą mnie wyzerować
W takim tempie to grubaski nigdy nie położą łap na moich pieniądzach
(Tak jak Ci pisałem VP) SHORT @ 1.4512 target na którymś z poprzedzających estrem, albo BE. Risk free trade.
Idą mnie wyzerować

W takim tempie to grubaski nigdy nie położą łap na moich pieniądzach

-
- Gaduła
Vinci był poziom podaży? Był i super. Dobrze zrobiłeś, że szybko wyszedłeś z zyskiem - trzeba wiedzieć kiedy agresywnie wychodzić a kiedy dać mu się rozwinąć. Tak jak Paweł pisał teraz jest ugly time. Ja siedzę bez pozycji od rana.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2011, 13:28 przez admkowal, łącznie zmieniany 1 raz.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK