Pie
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
- Spekulant83
- Gaduła
Ja dopiero mogłem platformę otworzyć i miła niespodzianka. Oczekiwacz zadziałał z DD po wejściu = 3 pipsy i + 47 teraz. Nie pchałem się zbytnio do tradingu załatwiałem inne sprawy bo wiem, że dziś Bank Holiday.paweldobkowski pisze:out @ 1.4488 (H1 ZL). Wygrałem z nimi
1.4544 wejście...nad wyjściem zaraz się zastanowie bo Trichet będzie ględził...przy takiej zmienności mogą czymś się podniecić i trochę osiołek poturpyta dostając kijkiem po zadku (mowa o Eur/Usd).

Jak zrobię wyjście to wkleję screena.
"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Przepraszam za Off-top ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić. Moja transakcja jako lustrzane odbicie transakcji kolegi VinciPro.VinciPro pisze:Tak to leci mości Panowie? Fart czy poprawnie zagrane?

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dlaczego offtopRAY of Sunshine pisze:Przepraszam za Off-top ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić. Moja transakcja jako lustrzane odbicie transakcji kolegi VinciPro.

its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dlatego, że niekoniecznie wykorzystałem tu metodę S/Dadmkowal pisze:Dlaczego offtop

Screeny w tym temacie to jedna z najwartościowszych rzeczySpekulant83 pisze:Jak zrobię wyjście to wkleję screena

Pozdrawiam
- Spekulant83
- Gaduła
Wyszedłem ponieważ dzień nie dla mnie - zbyt mała zmienność a poza tym jest Poniedziałek i full spraw do ogarnięcia.
Wejście z oczekiwacza. Wyjście uznaniowe i platforma out na dziś (wieczorkiem przygotowania na jutro).

Dobrze, że wyszedłem bo odbicie nastąpiło dynamiczne. Nie wszedłem bo out zaraz robię. Paweł ja wiem dlaczego to odbicie nastąpiło...gdybym dziś rozścielał siatkę oczekiwaczy to dałbym tam limita na longa - DD po wejściu 1,5 pipsa.
Z tego względu, że poziomy wchodzą mi z DD po wejściu max 5 pips zamierzam co miesiąc poświęcić pewną sumkę którą mogę stracić i będę właził fajnymi lotami piramidując wielkość z zysków. To będzie eksperyment - wyniki może podam na forum ze screenami. Kiedy rozpocznę? Jeszcze nie wiem ale myślę, że w IV kwartale tak się zabawie.
Acha jeszcze jeden eksperyment...powkurzam trochę MM...pozakładam konta i tam będę robił te rzeczy - dokładny dziennik zdarzeń z zachowań brokerów MM przedstawię na forum...myślę, że takie ciekawostki każdego zainteresują
Wejście z oczekiwacza. Wyjście uznaniowe i platforma out na dziś (wieczorkiem przygotowania na jutro).

Dobrze, że wyszedłem bo odbicie nastąpiło dynamiczne. Nie wszedłem bo out zaraz robię. Paweł ja wiem dlaczego to odbicie nastąpiło...gdybym dziś rozścielał siatkę oczekiwaczy to dałbym tam limita na longa - DD po wejściu 1,5 pipsa.
Z tego względu, że poziomy wchodzą mi z DD po wejściu max 5 pips zamierzam co miesiąc poświęcić pewną sumkę którą mogę stracić i będę właził fajnymi lotami piramidując wielkość z zysków. To będzie eksperyment - wyniki może podam na forum ze screenami. Kiedy rozpocznę? Jeszcze nie wiem ale myślę, że w IV kwartale tak się zabawie.
Acha jeszcze jeden eksperyment...powkurzam trochę MM...pozakładam konta i tam będę robił te rzeczy - dokładny dziennik zdarzeń z zachowań brokerów MM przedstawię na forum...myślę, że takie ciekawostki każdego zainteresują

Ostatnio zmieniony 29 sie 2011, 14:42 przez Spekulant83, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.