Ciekawe wskaźniki do MT4
Witaj Greg:) bardzo dziekuje, ale to nie o to mi chodzilo;) to jest wykres renko, faktycznie pod indyka;) moze sie przyda;>
ja poszukuje wskaznikow wejsc w pozycje itp;)
jeszcze raz dzieki:)
pozdrawiam
Dodano po 4 godzinach 45 minutach:
I jeszcze raz ja:) macie ciekawe pomysly , strategie, wskazniki lub inne narzedzia do scalpingu? jezeli tak bede wdzieczny za udostepnienie:)
pozdrawiam
ja poszukuje wskaznikow wejsc w pozycje itp;)
jeszcze raz dzieki:)
pozdrawiam
Dodano po 4 godzinach 45 minutach:
I jeszcze raz ja:) macie ciekawe pomysly , strategie, wskazniki lub inne narzedzia do scalpingu? jezeli tak bede wdzieczny za udostepnienie:)
pozdrawiam
Recent Strength indicatorArchanioł pisze:Kiedyś chyba widziałem wskaźnik, który pokazywał aktualną "siłę" danej waluty w stosunku do innych walut.
Czy ktoś się spotkał z takim wskaźnikiem?
Witam,
czy macie może jakiś wskaźnik na którym można będzie określić Indeks różnicy ?
Innymi słowy wskaźnik, który będzie pokazywał wykupienie i wyprzedanie rynku.
Coś jak na załączonym wykresie.
Dzięki z góry!
czy macie może jakiś wskaźnik na którym można będzie określić Indeks różnicy ?
Innymi słowy wskaźnik, który będzie pokazywał wykupienie i wyprzedanie rynku.
Coś jak na załączonym wykresie.
Dzięki z góry!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Może chodzi Ci o wskaźnik G7 ? Jeśli tak to masz tu linka do niego :Archanioł pisze:Kiedyś chyba widziałem wskaźnik, który pokazywał aktualną "siłę" danej waluty w stosunku do innych walut.
Czy ktoś się spotkał z takim wskaźnikiem?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 50&start=0
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Jak jest taki dobry to wklej go w dziale, który założyłem i opisz w jaki sposób można dzięki niemu kosić kasiorę.Spekulant83 pisze: To jest lipa w porównaniu do wskaźnika Recent Strength autorstwa Pana Hanover. Pokazuje siłę na jednym indyku wielu walut.
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 50&start=0
Sądząc po rysunku jest bardzo podobny do G7.
Trust no bit**es.
Witam
Czy zna ktoś wskaźnik, który rysowałby mi linie poziome z High, Low, Open i Close do wybranej ilości świeczek? Najlepiej jakby te linie dało się też "pofarbować", a jeszcze lepiej jakbym te świeczki mógł sobie sam wybrać. Pod MT4
Czy zna ktoś wskaźnik, który rysowałby mi linie poziome z High, Low, Open i Close do wybranej ilości świeczek? Najlepiej jakby te linie dało się też "pofarbować", a jeszcze lepiej jakbym te świeczki mógł sobie sam wybrać. Pod MT4
"The key to success in the market is to lose the least amount of money possible when you’re wrong."
Witam, jestem tu nowy:) W zwiazku z tym chcialbym powitac serdecznie wszystkich forumowiczow i mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie;) Oczywiscie nie trafilem tu tylko sie witac:) ale rowniez cos uzyskac, ewentualnie pomoc:)
i w sumie na dzien dobry chcialbym poprosic Was jezeli ktos posiada wskazniki do wejsc w pozycje:)
Glownie chodzi mi pod renko wskazniki... jezeli ktos ma bardzo prosze abyscie wrzucali:) jezeli bede mogl w czyms pomoc ewentualnie znajde jakis maly zloty srodek chetnie sie z Wami podziele.
Pracuje na renko 5 i 10.
pozdrawiam
może to się przyda pozdrawiam pokazuje ewentualną zmianę kierunku (strzałki alert ) pozdro
i w sumie na dzien dobry chcialbym poprosic Was jezeli ktos posiada wskazniki do wejsc w pozycje:)
Glownie chodzi mi pod renko wskazniki... jezeli ktos ma bardzo prosze abyscie wrzucali:) jezeli bede mogl w czyms pomoc ewentualnie znajde jakis maly zloty srodek chetnie sie z Wami podziele.
Pracuje na renko 5 i 10.
pozdrawiam
może to się przyda pozdrawiam pokazuje ewentualną zmianę kierunku (strzałki alert ) pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.