Alpari
Pozwolę się nie zgodzić. Mam konto real w ODL Securities. Jestem bardzo zadowolony. Notowania mam szybciej niż Oanda. 2 pips na eur/usd usd/jpy, 3 na kablu. Spread jest stały. Co prawda wyrzucają ludzi którzy grają na danych za pomocą zabawki felixa. Ja tam mam skalper i nie ma problemu.fxlamer pisze:Kazdy broker z MT4 to syf.gucio pisze:.TO GORSZE NIZ xtb
Przy kazdej parce masz podany spread i *gucio pisze:Witam.
Moze jeszcze ma tam ktos konto.Dzis zmienili spread na kilku parach-czy wiecie dlaczego? Na ich stronie jest jeszcze po staremu a na platformie mam juz inny.
-a pod spodem
* Under normal market conditions.
Wysyłali dzisiaj takie info:
Due to the current issues in the world markets it MAY be necessary at any given time for ALPARI (UK) to widen some quoted spreads. We will endeavour to keep these changes to an absolute minimum, however periods for these wider spreads could range from seconds to very occasionally many minutes, but will always be in line with our liquidity providers who are all experiencing abnormal volatility and volumes in ALL financial markets.
This type of ‘dynamic’ change in spread is in accordance with our standard terms of business, though we appreciate your understanding in what are extremely difficult times for global economies.
Alpari (UK) Limited
dzisiaj chyba wszyscy pozmieniali spread - Oasia jak koledzy donosza juz od rana miała spread na e/j 6
Ja mam od 1,5 miesiąca i jak na razie złego nie widzę ?przestałem już się nimi interesowac
Smile ty też gucio daj sobie spokój juz z tym brokerem nie zaprzataj sobie nim już głowy... Smile
Ostatnio zmieniony 17 sie 2007, 18:53 przez Gajowy, łącznie zmieniany 1 raz.
The key to living is giving.