witam panowie wlasnie ALPARI ma u mnie poteznego minusa dzisiaj na danych macro o 14.30 naszego czasu calkowicie zerwali polaczenie ...spowodowane to bylo ponoc niesamowita reakcja na dane o sprzedazy detalicznej za maj w kanadzie...(tak mi napisali w odpowiedzi na maila)...zalaczyli mi dopiero po 1,5 godzinie ..pierwszy raz sie to zdarzylo mi u nich ale jak sie to powtorzy to ja dziekuje przeciez zawalu sie mozna nabawic ...mieliscie lub macie podobne problemy Panowie u nich?
tak mialem ale nie sam...konto bylo otworzone na jedna osobe ale korzystalismy z niego w wiekszej grupie
a niestety nie mam na chwile obecna takich pieniedzy zeby grac u dobrych ECNowcow indywidualnie:)
Ja zamykalem pozycje i nie mialem problemow a szkoda bo spadlo jeszcze 50 pipsow nizej.
Juz kiedys pisalem ze czekalem na przyjecie zlecenia 3 min-a cena leciala.Alpari to prawie to samo co xtb.
no i wyplacilem kase z alpari,wycofalem sie z tego brokera,
spodziewalem sie zupelnie czegos innego,mi ten broker po prostu nie odpowiada...ehh nie ma to jak sprawdzic na wlasnej skorze
Odradzm wszystkim ALPARI
Wczoraj ponownie przez 5 MINUT nie moglem zamknac zlecenia podobnie jest z przestawianiem stopow i targetow.
Jezeli ktos sklada zlecenie to tylko ze stopem bo moze go spotkac niespodzianka.TO GORSZE NIZ xtb
EDIT
Padl rekord.
Przez 15 min zamykalem teraz zlecenie-zamknelo sie same na SL a bylo tak ladnie ale nie mialem ustawionego TP.