Jaka szkoła..?
Jaka szkoła..?
Witam, to mój pierwszy post na forum. Rynkiem FX zajmuje sie od ponad roku i powoli zaczynam zarabiać. Za niecały rok wybieram się na studia. Jakie powinienem wybrać chcąc zdobyć wiedzę na temat inwestycji np na rynku akcji, w nieruchomości itp..? proszę o pomoc..
Niestety na dzień dzisiejszy uczelni ekonomiczno-finansowych w polsce nie ma.Witam, to mój pierwszy post na forum. Rynkiem FX zajmuje sie od ponad roku i powoli zaczynam zarabiać. Za niecały rok wybieram się na studia
W grudniu będą pierwsze w polsce egzaminy na CFA... co w naturalny sposób spowoduje // wymusi../// że że do 2-10 lat... takie uczelnie powstaną...
Musisz uzbroić się w cierpliwość...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- candleelephants2
- Gaduła
możesz iść na UE i wybrać specjalizacje finanse i inwestycje (wydział finansów i ubezpieczeń). Coś tam "dzióbniesz" podstaw napewno.pavel0fx pisze:Witam, to mój pierwszy post na forum. Rynkiem FX zajmuje sie od ponad roku i powoli zaczynam zarabiać. Za niecały rok wybieram się na studia. Jakie powinienem wybrać chcąc zdobyć wiedzę na temat inwestycji np na rynku akcji, w nieruchomości itp..? proszę o pomoc..
gdzieś jest to drzewo.
- mysje_hood
- Gaduła
a ma którym UE jest taka specjalizacja?candleelephants2 pisze:możesz iść na UE i wybrać specjalizacje finanse i inwestycje (wydział finansów i ubezpieczeń). Coś tam "dzióbniesz" podstaw napewno.pavel0fx pisze:Witam, to mój pierwszy post na forum. Rynkiem FX zajmuje sie od ponad roku i powoli zaczynam zarabiać. Za niecały rok wybieram się na studia. Jakie powinienem wybrać chcąc zdobyć wiedzę na temat inwestycji np na rynku akcji, w nieruchomości itp..? proszę o pomoc..
- candleelephants2
- Gaduła
No.... i ... gitara...,o to mi chodziło..Nievinny pisze:zz napisał:
W grudniu będą pierwsze w polsce egzaminy na CFA
Będą pierwsze w TERMINIE grudniowym
Ważne aby klient przychodząc do normalnego banku był normalnie obsłużony.../// a nie robienie z klienta większego debi..a niż jest...,a to się dzieje nagminnie...//
Pozdrawiam.
To jest pozytywne.Na WNE UW są magisterskie (drugiego stopnia) przygotowujące w jakiś sposób do CFA.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,