Bo z tego co się orientuje to nie ma więcej brokerów z MT4 i mikrolotami, a w AM trochę przerażają mnie ostatnie komentarze na temat tego brokera. Dlatego bliżej mi chyba do Onady
Wbrew pozorom jest całkiem sporo brokerów MT4 z mikrolotami jednak sam Ci żadnego nie polecę, bo przeważnie w takiej "konfiguracji" jakość usług jest conajwyżej przeciętna. Oanda od niedawna też ma MT4 z tego co się orientuję.Pixpol pisze:Bo z tego co się orientuje to nie ma więcej brokerów z MT4 i mikrolotami, a w AM trochę przerażają mnie ostatnie komentarze na temat tego brokera. Dlatego bliżej mi chyba do Onady
1. Mark Galant, Brian Dolan - Forex dla bystrzakówASqer pisze: tylko bym prosił o numery przy nich w jakiej kolejności mam je katować
Jeśli na forexie, a domniemam że chyba tak, to albo łączyć obie albo ewentualnie tylko techniczna ale nie zostawiaj go na forexie z Analizą Fundamentalną. Obie są ważne - jeśli już.adk pisze:ASqer pisze: tylko bym prosił o numery przy nich w jakiej kolejności mam je katować
No i po tym możesz zastanowić się w którą strone chcesz pójść - AT lub AF,
[.
Jak najbardziej, chodziło mi o pozycję książkowe traktujace o poszczególnych koncepcjach. Jeżeli decydujesz się na stricte AT to nie ma konieczności zagłębiania się w fundamenty (sam zamierzam wkrótce zajrzeć do Analizy fundamentalnej Johna Ritchie, raczej z ciekawości), na temat których również jest wiele książek i to obszernych.GLOBALDIRECT pisze:Jeśli na forexie, a domniemam że chyba tak, to albo łączyć obie albo ewentualnie tylko techniczna ale nie zostawiaj go na forexie z Analizą Fundamentalną. Obie są ważne - jeśli już.
Tu nie znajdziesz za dużo rzeczy przydatnych na rynku FX. Więcej tam informacji o wsakźnikach giełdowych związanych ze spółkami akcyjnymi. Bardziej przyda się jakiś podręcznik do makroekonomiiadk pisze:(sam zamierzam wkrótce zajrzeć do Analizy fundamentalnej Johna Ritchie, raczej z ciekawości)