Strona 212freakout pisze:Witam,
Szukam wskaźnika który rysowałby aktualne linie oporów i wsparć.
Pozdrawiam
Ciekawe wskaźniki do MT4
- Mighty Baz
- Pasjonat
- zaburzenia.snu
- Stały bywalec
Witamsznurek pisze:Bardzo elastyczne narzedzie/wskaznik z wieloma ustawieniami i mozliwoscia wyswietlania swieczek z dowolnego interwalu i w dowolnej ilosci.Halflife pisze:Szukam wskaźnika który pokazywałby świece z wyższych interwalów na niższych. Tak jak na przykładzie świeca D1 na wykresie H1. Szczególnie zależałoby mi na świecach H4 i W1.
Pozdrawiam
Czy ktos potrafi zmienic ustawienia w tym wskazniku "minichart v12" ze strony 213 tak aby wykresy wyswietlaly sie u dolu poziomo a nie pionowo z prawej?
- mysje_hood
- Gaduła
witam
widziałem gdzieś tutaj taki wskaźnik ale nie mogę go znaleźć.
Chodzi o taki indyk który w prawym górym rogu ma takie kwadraciki i nad nimi podpisy TF. Wskaznik ten sygnalizuje jaki jest trend na kazdym tf (czerwony, zielony itp)
gdyby ktos podpiął tutaj albo chociaz napisał nazwę to będe rad
pozdrawiam mysje
widziałem gdzieś tutaj taki wskaźnik ale nie mogę go znaleźć.
Chodzi o taki indyk który w prawym górym rogu ma takie kwadraciki i nad nimi podpisy TF. Wskaznik ten sygnalizuje jaki jest trend na kazdym tf (czerwony, zielony itp)
gdyby ktos podpiął tutaj albo chociaz napisał nazwę to będe rad

pozdrawiam mysje
- mysje_hood
- Gaduła
Witam, jestem tu nowy:) W zwiazku z tym chcialbym powitac serdecznie wszystkich forumowiczow i mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie;) Oczywiscie nie trafilem tu tylko sie witac:) ale rowniez cos uzyskac, ewentualnie pomoc:)
i w sumie na dzien dobry chcialbym poprosic Was jezeli ktos posiada wskazniki do wejsc w pozycje:)
Glownie chodzi mi pod renko wskazniki... jezeli ktos ma bardzo prosze abyscie wrzucali:) jezeli bede mogl w czyms pomoc ewentualnie znajde jakis maly zloty srodek chetnie sie z Wami podziele.
Pracuje na renko 5 i 10.
pozdrawiam
i w sumie na dzien dobry chcialbym poprosic Was jezeli ktos posiada wskazniki do wejsc w pozycje:)
Glownie chodzi mi pod renko wskazniki... jezeli ktos ma bardzo prosze abyscie wrzucali:) jezeli bede mogl w czyms pomoc ewentualnie znajde jakis maly zloty srodek chetnie sie z Wami podziele.
Pracuje na renko 5 i 10.
pozdrawiam