admkowal
pomagają CI BB ??
Pie
Staram się ale jak gram na m1 lub m5 to nie zdążam chociaż i tak robię tak jak się uda. Teraz wejście h1 więc screen po wejściu. Co do jego sensu też nie do końca pasuje mi sytuacja z usdx i na samym euro ale ze względu na profit margin wszedłem. btw stop na 4163 więc ryzyko to 8 pips.Spekulant83 pisze:Adam tak sobie myślałem i stwierdziłem, że inni więcej mogliby wyciągnąć z metody S/D gdybyś tak wklejał wejścia zaraz po wejściu.
właśnie patrzyłem na Twoje trade'y które kiedyś zamieszczałeś i chciałem sprawdzić czy to może się przydać. Doszedłem do wniosku, że można się bez nich obejść ale mogą być fajną pomocą bo w końcu szukamy wejść w momentach dużego odchylenia. Nie używam.raf1124 pisze:pomagają CI BB ??
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
AK
gratulacje raf, masz wolne na conajmniej tydzieńraf1124 pisze:moje dwa zagrania, wczorajsze i dzisiejsze, małe speedbumpy okazały się mistrzami kabla ostatnich dwóch dni, w sumie ok 250 pipsów ściągniętych

a wystopowany na -8 na euro
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
AK
trading is waiting
--
AK
mimo, że ostatnio systematycznie powiększam konto, nie jestem w stanie odważyć się i grać za te 1-3% konta jeszcze, za bardzo bolą mnie niewypalone zagrania i jakoś nie mogę uzmysłowić sobie, że zawsze będą się zdarzały zagrania, które nie wyjdąadmkowal pisze:gratulacje raf, masz wolne na conajmniej tydzień :)raf1124 pisze:moje dwa zagrania, wczorajsze i dzisiejsze, małe speedbumpy okazały się mistrzami kabla ostatnich dwóch dni, w sumie ok 250 pipsów ściągniętych
a wystopowany na -8 na euro
Ponawiam!polaczeq pisze:Jakis link do tego supply & demand tutorial. Jakie SL, TP uzywacie?
Wczoraj zrobiłem takie wejscie. Moje pierwsze. Chyba pominąłem wazne punkty strategii... jedynie znalazłem swiecie 2x większą od poprzedniej, wyznaczyłem środek i sami widzicie.
SL 20 TP 100. Niestety zabrakło 5 pips do TP. Gdybym wszedl troche wyzej to byłoby świetnie.

///// AUD/USD zlecenie oczekujące. Konto demo - testy

polaczeq pisze:Ponawiam!polaczeq pisze:Jakis link do tego supply & demand tutorial. Jakie SL, TP uzywacie?
Wczoraj zrobiłem takie wejscie. Moje pierwsze. Chyba pominąłem wazne punkty strategii... jedynie znalazłem swiecie 2x większą od poprzedniej, wyznaczyłem środek i sami widzicie.
SL 20 TP 100. Niestety zabrakło 5 pips do TP. Gdybym wszedl troche wyzej to byłoby świetnie.
///// AUD/USD zlecenie oczekujące. Konto demo - testy
wszystko jest w tym temacie. Dużo osób (głównie adam) już wszystko tutaj wrzucili, mniej więcej większość jest zebrana, a Tobie nawet nie chce się przejrzeć tematu ? no comment :)