Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

bambus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bambus »

Właśnie dostałem od AM taki email.
Fakt gram na danych ale czy to jest zabronione :) hehe śmieszni są:)
Szanowny Panie,

Ze względu na stosowaną przez Pana strategię inwestycyjną opartą wyłącznie na realizacji obrotu w trakcie publikacji danych makroekonomicznych Pana rachunek MetaTrader zostanie wyłączony z pełnej automatyzacji przekazu zleceń, a dla powyższego rachunku aktywowana została manualna realizacja zleceń. Z tego względu, Pana zlecenia kierowane są na rynek przez dział Dealing Desk. Może to wpłynąć na wydłużony czas realizacji zleceń. Biorąc pod uwagę krótki horyzont inwestycyjny stosowany w Pana strategii, przy manualnej egzekucji zleceń strategia ta może okazać się nieefektywna do stosowania na rachunku rzeczywistym.

Pana strategia inwestycyjna dokonuje Pan transakcji w krytycznych dla rynku momentach. Z tego względu nie ma fizycznej możliwość realizacji Pana zlecenia po deklarowanej przez Pana cenie. Kursy pozostają jedynie wartościami hipotetycznymi, bez pokrycia w rzeczywistości. W oderwaniu od rynku takie warunki wydają się być idealną okazją do realizacji szybkich zysków, jednakże w praktyce tak nie jest - jest to rynek wirtualny, bez pokrycia zleceniami oraz płynnością. Ze względu na mechanizmy zarządzania pozycją przez brokerów oraz sposobami transferowania zleceń na rynek, nie będziemy w stanie zaoferować Panu odpowiedniej realizacji zleceń dla strategii opartej wyłącznie na handlu w trakcie publikacji danych makro.

Zalecamy przeprowadzenie testów Pana strategii na rachunku Admiral.Pro pracuje Pan bezpośrednio na rynku w sposób w pełni zautomatyzowany - nie ma tu ingerencji brokera oraz Dealing Desku. Pana zlecenia są bezpośrednio transferowane na rynek, gdzie spotykają się z płynnością zapewniającą ich realizację lub ich brakiem. Zlecenia składa Pan po markecie, przez co z rynku zbierane są najbliższe cenie rynkowej zlecenia.
Teraz generalnie na danych grać nie mogę bo po prostu zlecenia mi nie wchodzą:) Taki jest finał gdyby ktoś chciał grać na danych na AM to odradzam. Przy okazji czy zna ktoś brokera i może polecić który nie robi problemu podczas gry na danych?

Pozdrawiam

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Nasza Misja: Zapewnienie dostępu do doskonałych instrumentów inwestycyjnych, umożliwiających inwestowanie na światowych rynkach finansowych, zagwarantowanie najlepszych warunków obrotu dla naszych Klientów, dynamiczny rozwój oraz osiągnięcie pozycji lidera na konkurencyjnym rynku internetowych platform transakcyjnych we Wschodniej oraz Zachodniej Europie.

Nasza Wizja: Realizujemy nasze cele dzięki przełamywaniu barier pomiędzy rynkami finansowymi, a inwestorami, utrzymywaniu odpowiedzialnej oraz racjonalnej polityki finansowej, zachęcaniu do wolnej konkurencji oraz wzajemnej komunikacji. Podejmowane przez nas działania dążą nie tylko do spełnienia oczekiwań naszych Klientów, ale przede wszystkim do świadczenia usług na poziomie przewyższającym najbardziej wygórowane wymagania.

Nasze Motto: Trading for everyone.
Gucio prawda. To samo miałem Kolego. Pisałeś do nich wcześniej ? Czy od tak sobie zablokowali u Ciebie rachunek ?

bambus
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bambus »

Nie nie pisałem nic do nich bo to chyba nie ma sensu. Po prostu dostałem tego ta informacje na email. I podczas danych nie mogę otworzyć otworzyć pozycji na walucie związanej z publikacją danych. Po zadanymi jest w miarę choć egzekucja zleceń ta tym rachunku pozostawia wiele do życzenia:) Kolego a znalazłeś jakiegoś brokera który, pozwala grać na danych i nie robi takich cyrków?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Szukam. Jak znajdę to dam znac oficjalnie. Chrzanić AM. Złodzieje

PW.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Phoenix_phx pisze:Szukam. Jak znajdę to dam znac oficjalnie. Chrzanić AM. Złodzieje
Zobacz GFT, brok dobry, minus spreedy ale cos za cos, i nie zauwazylem na danych by cos bylo nie tak, maja DB 360 i MT4 juz tez wprowadzili.

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

Microbi pisze:
Phoenix_phx pisze:Szukam. Jak znajdę to dam znac oficjalnie. Chrzanić AM. Złodzieje
Zobacz GFT, brok dobry, minus spreedy ale cos za cos, i nie zauwazylem na danych by cos bylo nie tak, maja DB 360 i MT4 juz tez wprowadzili.

możesz dać linka do ich oferty ?
wiem jaka jest ich strona ale za cholere nie mogę znaleźć nigdzie warunków dla konta mt4, zresztą dla DB360 też nie mogę znaleźć

jakieś zestawienie
min depo
min / max transakcja
lewary
mm czy ecn to jest ?

wiem, że efixpolska to to samo ale oni jeszcze mt4 nie udostępniają tylko DL360

Dodano po 2 minutach:

poza tym to, że nic się nie dzieje podczas danych to kwestia względna

nie ma problemu zeby znaleźć broka który nie rozszerz spreadu podczas danych
takich jest nawet sporo
ale chodzi żeby nie rozszerzał spreadu i pozwalał grać na danych a to już jest zgrzyt

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

unkle/.seed pisze:możesz dać linka do ich oferty ?
Mimo że są MM to są bardzo solidni,nie miałem z nimi problemu.
unkle/.seed pisze:mm czy ecn to jest ?
Są brokerem MM lecz udostępniają również ECN lecz ofertę ECN w ogóle nie reklamują..// z tego co wiem jest od jakieś większej kwoty...

Pozdrawiam.

Dodano po 2 minutach:

http://translate.google.pl/translate?hl ... rmd%3Divns

http://www.gftforex.com/
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
unkle/.seed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: unkle/.seed »

unkle/.seed pisze:możesz dać linka do ich oferty ?
wiem jaka jest ich strona ale za cholere nie mogę znaleźć nigdzie warunków dla konta mt4, zresztą dla DB360 też nie mogę znaleźć
tak jak napisałem wyżej wiem jaki jest adres ich stronki
chodziło mi o szczegółowe zestawienie rodzajów rachunków jakie oferują
+ warunki dla konta mt4 bo te pewnie będą zupełnie inne niż te na DB360

wysoki01
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wysoki01 »

AM to oszuści. :evil: :evil: Od 1 sierpnia na mnie również założyli Dealing Deska. Zdecydowanie nie polecam tego dziadostwa. :x :x
Czy ktoś zna brokera z mt4, który pozwala grać na danych

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Proponuję założyć klub anty AM i rozpowszechniać kiepską nowinę. Zepsuli się po całości.

ODPOWIEDZ