Pie
-
- Gaduła
Mam swoje konto "poligonowe" na Admiral Markets, które ma $20 czy coś w tych okolicach. Postanowiłem, że wrócę do dziennika Form $100 till infinity tylko tym razem będzie się nazywał From rags to riches
Potraktujemy to jako zabawę, która ma na celu dwie rzeczy:
- przetestowanie mojego nowego "spojrzenia" (cel prywatny)
- pokazanie, że się da (cel społeczny)
i pewnie jeszcze pare innych celów
Będę starał się wrzucać screenshoty z transakcji i stan konta oczywiście.
Będę starał się również korzystać z jak największej dźwigni (1:500) więc parę błędów może mnie wyeliminować, ale nie będziemy przecież ciągnąć tego wiecznie
Pozatym dzięki temu to będzie bardziej jak reality show niż kolejny nudny dziennik 
Jeżeli odniosę totalną porażkę to proszę zapomnijmy o tym wszyscy jak najszybciej
From Rags To Riches

Potraktujemy to jako zabawę, która ma na celu dwie rzeczy:
- przetestowanie mojego nowego "spojrzenia" (cel prywatny)
- pokazanie, że się da (cel społeczny)
i pewnie jeszcze pare innych celów

Będę starał się również korzystać z jak największej dźwigni (1:500) więc parę błędów może mnie wyeliminować, ale nie będziemy przecież ciągnąć tego wiecznie

Jeżeli odniosę totalną porażkę to proszę zapomnijmy o tym wszyscy jak najszybciej

From Rags To Riches
Ostatnio zmieniony 31 lip 2011, 20:25 przez paweldobkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Spekulant83
- Gaduła
Super idea. Będę kibicował i w ogóle...takie rzeczy są fajne i ciekawe. Czekamy na pierwsze screenshoty i stan kontapaweldobkowski pisze:Mam swoje konto "poligonowe" na Admiral Markets, które ma $20 czy coś w tych okolicach. Postanowiłem, że wrócę do dziennika Form $100 till infinity tylko tym razem będzie się nazywał From rags to riches![]()
From Rags To Riches

Ciekawy eksperyment.
"Mówisz, że nie możesz, to nie możesz.
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
Mówisz, że możesz, to możesz.
Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
- candleelephants2
- Gaduła
-
- Gaduła
Pierwszy trade na EU na +2. Testowałem czy mogę grać za 50centów od pipsa i daje radę więc będę szykował się na większe łowy 
Stan konta: $21,10 - screeny później
EDIT: Szczerze mówiąc to dość stresujące jak się gra na koncie $20 za 50centów od pipsa
Największy problem widzę w tym, że mogę stracić możliwość gry tą wielkością i będę musiał nadrabiać straty mniejszymi pozycjami.
Wracam do roboty

Stan konta: $21,10 - screeny później
EDIT: Szczerze mówiąc to dość stresujące jak się gra na koncie $20 za 50centów od pipsa

Wracam do roboty

Pierwsza moja próba tym systemem. Z tym ,że uwielbiam skalp i nie wchodze w wieksze pozycje gdy sl jest wiekszy niz 5 pip +spread. Dlatego wejscie na m1 pod h1. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie:) TP jak dla mnie bardzo daleko.
no i SL
no i SL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
- candleelephants2
- Gaduła