Skeczu z papugą nie będzie
Też początkowo pomyślałem że może to żarty,ale bo paru postach przypomniałem sobie że nie ma co z góry oceniać,może się okaże że za miesiąc będzie w stanie podwoić konto przy małym ryzyku,i to utrzymywać ?
dla tego co jak co,ale mi,jako osobie która sukcesu nie osiągła,krytykowanie nie wypada;)
Pierwszy post co prawda nakłania do krytyki,no ale udało mi się powstrzymać,i kto wie:)
Mimo magii,tarotów i takich tam,polecam przewertowanie forum i przynajmniej zapoznanie się z błędami innych traderów,i co CIe czeka,to jest bardzo pomocne.
Jeżeli wytrwasz z dziennikiem miesiąc,to już będzie jakiś sukces:)
pozdrawiam
dla tego co jak co,ale mi,jako osobie która sukcesu nie osiągła,krytykowanie nie wypada;)
Pierwszy post co prawda nakłania do krytyki,no ale udało mi się powstrzymać,i kto wie:)
Mimo magii,tarotów i takich tam,polecam przewertowanie forum i przynajmniej zapoznanie się z błędami innych traderów,i co CIe czeka,to jest bardzo pomocne.
Jeżeli wytrwasz z dziennikiem miesiąc,to już będzie jakiś sukces:)
pozdrawiam
wszystkim, którzy zatradeowali przeciwnie do tego co tutaj napisałem i weszli w S-ke zamiast L-ki przy ustawieniach SL: 5 i TP: 30 gratuluje łatwo zgarniętych 30 pipsów przy bardzo niskim ryzyku, traktujcie to jako taki prezent na początek przygody z moim dziennikiem (taki już ze mnie żartowniś) albo podziękujcie swoim magicznym kulom 
jutro powinienem mieć pieniądze na koncie więc pewno na dniach pojawią się pierwsze transakcje i na forum i na statystykach z myfxbook, wybaczcie że nie odpowiadam na wszystkie posty, ale co tu pisać kiedy nie ma żadnych wyników? pożyjemy, zobaczymy jak sprawdzają się karty na giełdzie

jutro powinienem mieć pieniądze na koncie więc pewno na dniach pojawią się pierwsze transakcje i na forum i na statystykach z myfxbook, wybaczcie że nie odpowiadam na wszystkie posty, ale co tu pisać kiedy nie ma żadnych wyników? pożyjemy, zobaczymy jak sprawdzają się karty na giełdzie
GO HARD OR GO HOME
- Spragniony
- Gaduła