Skeczu z papugą nie będzie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
LikeIke
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: LikeIke »

9:11 - udało się przetrwać pierwsze (prawdopodobnie najtrudniejsze) czyszczenie stopów

Obrazek

11:54 - nowej M15 udało się przebić obszar w którym już dłuższy czas poruszaliśmy się jakby "od bandy do bandy", przed wybiciem nowej świecy na H4 jest to informacja conajmniej niezła

Obrazek

11:59 - sytuacja na chwilę przed nową H4

Obrazek

12:03 - może być ciężko dzisiaj przekroczyć ostatnią średnią na D1, karty wątpią żebyśmy dali radę dzisiaj pokonać zaznaczony na poniższym wykresie poziom 1.42; jakkolwiek BE wydaje się być jednak bezpieczne

Obrazek

14:48 - 8 pipsów brakło, a trzeba by było szukać nowego wejścia, uff póki co

Obrazek

14:57 - pozycja odeszła śmiercią naturalną, trochę szkoda, bo zamiast BE mogłem z niej wziąć te 160 pipsów, nic to trzeba dalej próbować polować na grubą rybę :wink:

Obrazek
GO HARD OR GO HOME

Awatar użytkownika
LikeIke
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: LikeIke »

parę dni mnie nie było, byłem na wakacjach - odpoczywałem więc coś więcej napiszę pewnie za jakiś czas, stawianie tarota idzie na razie nadwyraz dobrze, właśnie mam S na trzech parach: edek, kabel i audusd, wszystkie otworzone kilka minut temu między 7:09, a 7:11, zobaczymy która pozwoli dziś coś ugrać

7:35 - kabel zamknięty na -5 pipsów, będę go jeszcze dzisiaj obserwował ale póki co lepiej wyjść

7:49 - próbuję wykorzystać sprzyjające dane i gram L w usdchf

7:58 - usdchf zdjęty na -6 pipsóww, w grze pozostają edek i aud

8:09 - fundusze wyrzuciły mi obie pozycje na -5 pipsów, skurczybyki nie dają coś dzisiaj zarobić

8:18 - wszystko pozdejmowane na -5 pipsow, strasznie chodzi ten rynek, niewykluczone, że dzisiaj zrobię sobie wolne od tradingu

8:49 - transakcja na eurchf otwarta na panice i zamknieta na +30 pipsów, na dzisiaj chyba tyle, do przyszłego tygodnia lepiej przedłużyć sobie urlop
GO HARD OR GO HOME

ODPOWIEDZ