EFIX POLSKA
płk_WigWam pisze:Przez miesiace testowalem platformy, ale ostatecznie wybralem Efix Polska i Dealbooka bo jest najlepsza
...to jest twoje subiektywne spojrzenie na jakosc platformy z pnktu widzenia demo i opisow innych
dopiero kiedy sam zalozysz rachunek live wtedy sam tez ocenisz czy to jest wlasnie ta platforma..nie ma najlepszych platform sa tylko lepsze lub gorsze..
a prawdziwy gracz forexowy ktory podchodzi do tego zawodu profesjonalnie jest na tyle mobilny ze potrafi przystosowac sie do kazdej platformy...
dealbook jako platforma transakcyjna na pewno nie jest zla ale najlepsza to na pewno nie jest..

Od kilku weekendow nie moge sie zalogowac na DealBook300 na konto real.
W ciagu tygodnia wszystko jest super, ale jak przychodzi sobota to zaczynaja sie problemy z logowaniem, polaczeniem itp pierdoly, wszystko mija w niedziele wieczorem. Sytauacja jest wkurzajaca, bo majac wiecej czasu w weekendy musze testowac nowe pomysly i strategie na konkurencyjnych platformach z MT lub VT .
Czy macie takie same problemy weekendowe z DB300?
PS
Aha dodam, ze mam konto na GFT UK, ale to chyba nie ma znaczenia dla DB300?
W ciagu tygodnia wszystko jest super, ale jak przychodzi sobota to zaczynaja sie problemy z logowaniem, polaczeniem itp pierdoly, wszystko mija w niedziele wieczorem. Sytauacja jest wkurzajaca, bo majac wiecej czasu w weekendy musze testowac nowe pomysly i strategie na konkurencyjnych platformach z MT lub VT .
Czy macie takie same problemy weekendowe z DB300?
PS
Aha dodam, ze mam konto na GFT UK, ale to chyba nie ma znaczenia dla DB300?
A czy ja mowie ze Forex dziala w weekend? Ja mowie ze newsy splywaja przez caly weekend, oraz ze domagam sie, aby DealBook300 dzialal normalnie w weekendy, bo czasem zawodzi w dni wolne od handlu i nie mozna sie zalogowac na platforme w celu sprawdzania strategii i pomyslow A NIE PO TO, ZEBY HANDLOWAC.
Czytaj ze zrozumieniem WigWamu. Howgh!
Czytaj ze zrozumieniem WigWamu. Howgh!