BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

raposo pisze:Fx_boy napisał:
Czy w BOSSAFX pomoc ( F1) jest wyłącznie w języku angielskim?

To pomoc z MT4, nie od brokera...
Tak, natomiast pomoc w języku polskim proponujemy pod numerem 0801104104 (tonowo 2) lub bezpośrednio (22)50 43 260. Dodatkowo w katalogu głównym instalacji BOSSAFX powinna znajdować się obszerna instrukcja po polsku w PDF.

Pozdrawiam.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Instrukcja użytkownika -ok., wydrukowałem. Czasem jednak na szybko chce się coś uzyskać -F1 i jest. A tu nie ma dla niegramotnych w języku angielskim :? , jak choćby dla mnie :D

emmek
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: emmek »

Dlaczego zawsze, podkreślam zawsze przy otwieraniu czy zamykaniu pozycji na FUS500 pojawia sie rekwotowanie! czasami, 5x pod rząd? co jest?

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

O rekwotowaniach i sposobach ich uniknięcia pisałem tu sporo. W przypadku kontraktu FUS500 dodatkowo istotne jest to, że jego krok notowań określony został jako 0.01 punktu indeksowego, podczas gdy kontrakt bazowy notowany na giełdzie CME Globex zmienia się z rozdzielczością 0.25 punktu indeksowego. Oznacza to że ustawiając parametr odchylenia od kwotowanej ceny (wyrażony w krokach notowań) w celu uniknięcia rekwotowań, sensowne jest ustawianie go minimum na poziomie 25 lub wielokrotności. Ustawienie go np. na 10 działa w praktyce tak jakby był równy 0.
Tyle mogę napisać nie znając konkretnej sytuacji. Jeśli ta odpowiedź Pana nie satyfakcjonuje, proszę o kontakt bezpośredni, obejrzymy transakcje i spróbuję coś więcej doradzić.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

lasek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lasek »

Witam

Jestem nowy, przeczytałem troszkę tego tematu i zwracam się do was z pytaniem czy polecacie otworzyć konto w boś ?
Chciałem grać na głównych parach używając niezbyt wielkiego kapitału. Prosiłbym o podzielenie się doświadczeniami z bossafx - jak wygląda obecnie sytuacja z realizacją zleceń/rekwotowaniem/spreadami podczas danych/swapami

pozdrawiam

odi
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: odi »

Lepiej Zagraj na Oanndzie bo mozna grac nawet za 0.0001 lota a to daje ci ze nie stracisz kapitalu jako poczatkujacy.

lasek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lasek »

wolałbym założyć konto u polskiego brokera.

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

lasek pisze:wolałbym założyć konto u polskiego brokera.
Z polskich bossa jest jednym z bardziej szanowanych
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

witam
mam takie pytanko bo nigdzie nie zauważyłem o tym mowy mianowicie czy na parze EURUSD musi być piąta cyfra ta dziesiątka bo mnie to troche myli czy nie wystarczy cztery cyfry po przecinku i czy można to zmienić indywidualnie?
pozdr

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

frytek pisze:witam
mam takie pytanko bo nigdzie nie zauważyłem o tym mowy mianowicie czy na parze EURUSD musi być piąta cyfra ta dziesiątka bo mnie to troche myli czy nie wystarczy cztery cyfry po przecinku i czy można to zmienić indywidualnie?
pozdr
Nie można tego zmienić.

W perspektywie czasu zauważysz ze kwotowanie do 5 miejsca po przecinku jest znacznie lepsze niż do czwartego i wygodniej się na tym pracuje.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

ODPOWIEDZ